Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Kicked By PB

- - - - -

  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#1
Antimony

Antimony

    L6: Expert

  • Inactive Member
  • 922 posts
108
On the road to fame
  • EvolveHQ:Antimony
  • Admin:12
  • Server:Jay1
  • T-M:1-1
Contributor
Hi all,
I want to report a problem with ET
Whenever I Connect to FA Jay 1 and Jay 2 server after 2 minutes I get kicked.
Reason:Disallowed program / driver
I get kicked by PB within 2 minutes without any warning. This has happened couple of times.


Heres the screen:
kick.JPG


As far to my knowledge I haven't messed with ET folder and problem started today. I haven't even updated any driver.

Please help me .
Thanks in advance.


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
OnionKnight

OnionKnight

    On-IoN

  • ET Member
  • 1,998 posts
239
Will become famous
  • Admin:14
  • Server:None
  • Steam ID:https://steamcommunity.com/id/DarkPrinny
Contributor
Lol no clue. Do a system restore :yahoo

#3
detoren

detoren

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 748 posts
55
Getting Better
  • Admin:1
  • Server:None
i had same problem after a few days i did get quiries 9000something problem :( .

did you update your graffic card ? cos that was my problem if you did not try update the driver of your graffic card please . for amd here http://support.amd.c...ages/index.aspx

for nv here http://www.nvidia.co...aspx?lang=en-us

#4
G!NG3R420

G!NG3R420

    L6: Expert

  • Regular User
  • 919 posts
76
On the road to fame
  • Admin:10
  • Server:Jay1
  • Alias:BANKAI!, G!NG3R420

I haven't even updated any driver.



First I would suggest updating to 2.6b. Easiest way is to uninstall old version > reinstall using 2.6 client dl.

If your running 2.6B then try updating your PB http://www.evenbalance.com/

If you are sure your running the newest version of both, try running the client without any extra programs running (i.e. xfire, msn, yahoo, vent)

If all that fails then get professional help here http://box4.evenbala.../new_ticket.php


And all my sources are found through google...the answer to all lifes problems

#5
Notajedi

Notajedi

    L4: Apprentice

  • Clan Friend
  • 434 posts
92
On the road to fame
  • Admin:10
  • Server:None
Do a spyware scan as well btw

#6
hobbit

hobbit

    L10: Grand Master

  • Regular User
  • 3,246 posts
286
Will become famous
  • Admin:0
  • Server:None
  • Steam ID:pvtforrestgump
Contributor
Or get rid of ur hack.... :P

Try uninstalling any new software you might have installed within last few days.

#7
Antimony

Antimony

    L6: Expert

  • Inactive Member
  • 922 posts
108
On the road to fame
  • EvolveHQ:Antimony
  • Admin:12
  • Server:Jay1
  • T-M:1-1
Contributor

Lol no clue. Do a system restore :yahoo


I have disabled System Restore. :yahoo :D


Do a spyware scan as well btw


I dont have a spy ware problem I already run avast! 5 and take care while opening suspecting file and browsing internet.

Or get rid of ur hack.... :P

Try uninstalling any new software you might have installed within last few days.



I havent installed any new software.
I dont hack. If I would hack then why would I post my problem here???

#8
vke

vke

    L6: Expert

  • Co-Leader
  • 991 posts
74
On the road to fame
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Valkyrie
  • Steam ID:STEAM_1:1:29319748
  • T-M:ET:1-0
Contributor
Are you execing a config that has a vid_restart? Whenever I play jaymod and do a vid_restart without xfire running I get kicked for the same reason.

#9
JoeDirt

JoeDirt

    L11: Assassin

  • Administrators
  • 5,290 posts
3,169
Is a bearer of wisdom
  • Admin:21
  • Server:None
Yes changing screen resolution while connected to server will give you that kick, usually in windows vista and windows 7. If changing the resolution or executing a cfg do it before you connect to server do vid_restart and then connect to server.

#10
Antimony

Antimony

    L6: Expert

  • Inactive Member
  • 922 posts
108
On the road to fame
  • EvolveHQ:Antimony
  • Admin:12
  • Server:Jay1
  • T-M:1-1
Contributor
Sorry guys, I tried all solutions you all suggested but it did not fix the problem. :(

I have also tried removing all traces of PB and reinstalling ET. It didn't fix the problem.

Also I think that stupid PB screwed itself up. :P

Another possibility is that something is wrong with the OS (win XP) because its acting weirdly. Every time I open My computer and open a local drive it opens other window and while browsing through other folder it stays on same window. :confused. (No malware possibility here). Its doesn't know how to measure even file sizes. I guess I have to install new copy of Windows or most likely Linux.

I think I have to submit ticket for help as Ginger suggested.

#11
gigabyte

gigabyte

    L3: Novice

  • User
  • 382 posts
17
A step in the right direction

Sorry guys, I tried all solutions you all suggested but it did not fix the problem. :(

I have also tried removing all traces of PB and reinstalling ET. It didn't fix the problem.

Also I think that stupid PB screwed itself up. :P

Another possibility is that something is wrong with the OS (win XP) because its acting weirdly. Every time I open My computer and open a local drive it opens other window and while browsing through other folder it stays on same window. :confused. (No malware possibility here). Its doesn't know how to measure even file sizes. I guess I have to install new copy of Windows or most likely Linux.

I think I have to submit ticket for help as Ginger suggested.

Have you recently installed a program like stardock or something similar that changes themes and stuff? if so remove them and try again.

#12
Antimony

Antimony

    L6: Expert

  • Inactive Member
  • 922 posts
108
On the road to fame
  • EvolveHQ:Antimony
  • Admin:12
  • Server:Jay1
  • T-M:1-1
Contributor
No gigabyte I haven't installed any new software. No tweaks done. My PC is the same it was before, PB started kicking me. No change at all.

#13
detoren

detoren

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 748 posts
55
Getting Better
  • Admin:1
  • Server:None
you updated graffic driver ? for me that solved it .

#14
Antimony

Antimony

    L6: Expert

  • Inactive Member
  • 922 posts
108
On the road to fame
  • EvolveHQ:Antimony
  • Admin:12
  • Server:Jay1
  • T-M:1-1
Contributor
I finally solved the problem!!!! :yahoo

It was a nasty malware which avast could not detect. (avast fail!). Avast only removed some files but it malware (trojan) kept creating more files.

As I posted in Post #10, the new window was opening up due to autorun.inf file inside every local drive.
So I downloaded a third party tool to remove virus and removed the malware and the kicks automatically stopped.

On side note: If you get same kicks by PB it might be possible of malware in your PC.

#15
Aniky

Aniky

    L9: Master

  • Regular User
  • 2,491 posts
2,050
Is a bearer of wisdom

Donator

I finally solved the problem!!!! :yahoo

It was a nasty malware which avast could not detect. (avast fail!). Avast only removed some files but it malware (trojan) kept creating more files.

As I posted in Post #10, the new window was opening up due to autorun.inf file inside every local drive.
So I downloaded a third party tool to remove virus and removed the malware and the kicks automatically stopped.

On side note: If you get same kicks by PB it might be possible of malware in your PC.



u have avast! version 5.0 ?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users