Jump to content
  • 0

Question

Hi Guys,

 

I am having an issue which is currently only happening in your servers. ET crashes as soon as I go to leave spec and select a class. If I delete my .cfg then I can join, but I was told I didn't have GUID. I went and got a new ETKEY created from your website but I am still having the issue. I have not changed anything in my .cfg nor my video card drivers.


My .cfg is below....




 
// Hobbit Config.
//Updated: 6-3-12
seta name "^?D^7igital^?D^7ream^?z"
// [connexion]
seta rate "50000"
seta snaps "20"
seta cl_maxpackets "100"
seta cl_timenudge "0"
seta cl_doubletapdelay "0"
seta pb_security "0"
seta pb_sleep "500"
seta cl_packetdup "1"
seta cl_pitchspeed "0"
seta cl_yawspeed "0"
 
// [controlz]
seta com_maxfps "125"
seta cg_fov "120" //106.26 supposed optional fov
seta in_mouse "-1"
seta sensitivity "2.6" //FROM 2.4
seta cl_mouseaccel "0"
seta m_pitch "0.016"
seta m_yaw "0.020"
 
seta cg_drawfps "1"
seta cg_drawGun "1"
 
// [Crosshair]
seta cg_drawcrosshair "5"
seta cg_crosshaircolor "red" 
seta cg_crosshairhealth "0"
seta cg_crosshairpulse "0"
seta cg_crosshairsize "38"
seta cg_crosshairHealth "0"
seta cg_drawCrosshairNames "1"
seta cg_drawCrosshairPickups "1"
 
 
// [r_settings]
seta r_mode "-1"
seta r_customwidth "1920"
seta r_customheight  "1080"
seta r_swapInterval "0"
seta r_gamma "2.25" //Changed from 1.5
seta r_picmip "1" //Changed from 3
seta r_picmip2 "3"
seta r_overbrightbits "1"
seta r_mapoverbrightbits "3" //changed from 3
seta r_intensity "1.5"
seta r_ingamevideo "0"
seta r_ignorehwgamma "1"
seta r_flares "0"
seta r_drawsun "0"
seta r_fastsky "1"
seta r_showsky "0"
seta r_subdivisions "20"
seta r_simpleMipMaps "1"
seta r_fullscreen "1"
seta r_detailtextures "0"
seta r_ext_gamma_control "1" 
seta r_textureMode "GL_LINEAR_MipMap_NEAREST"
seta r_texturebits "32" 
seta r_colorbits "16" 
seta r_stereo "0" 
seta r_stencilbits "0" 
seta r_depthbits "16" 
seta r_vertexLight "0"
seta r_shownormals "0"
seta r_showmodelbounds "0"
seta r_dynamiclight "0"
seta r_lodbias "2" //FROM 0
seta r_lodCurveError "200"
seta r_primitives "0"
seta r_clamptoedge "1"
seta r_ati_fsaa_samples "0"
seta r_ati_truform_tess "0"
seta r_ati_truform_normalmode "GL_PN_TRIANGLES_NORMAL_MODE_NEAREST" 
seta r_ati_truform_pointmode "GL_PN_TRIANGLES_POINT_MODE_NEAREST" 
seta r_ext_compiled_vertex_array "1"
seta r_ext_compressed_textures "1"
seta r_ext_nv_fog_dist "0"
seta r_ext_texture_filter_anisotropic "0"
seta r_drawfoliage "0"
seta r_wolffog "0"
seta r_ambientScale "0.5"
seta r_mode "-1"
seta r_customwidth "1600"
seta r_customheight  "900"
seta r_fullscreen "1" 
 
 
 
// [cg_settings]
 
seta cg_bloodflash "0"
seta cg_bloodDamageBlend "0"
seta cg_bloodtime "0"
seta cg_drawWeaponIconFlash "0"
seta cg_drawReinforcementTime "1"
seta cg_noAmmoAutoSwitch "0"
seta cg_complaintPopUp "0"
seta cg_draw3dicons "0"
seta cg_autoReload "0"
seta cg_useScreenshotJPEG "1"
seta cg_printObjectiveInfo "1"
seta cg_atmosphericEffects "0"
seta cg_wallmarklifetime "0"
seta cg_teamchattime "6000"
seta cg_drawcompass "1"
seta cg_drawfireteamoverlay "1"
seta cg_drawSmallPopupIcons "1"
seta cg_hudAlpha "1.0"
seta cg_muzzleFlash "0"
seta cg_brassTime "0"
seta cg_simpleitems "1"
seta cg_gibs "0"
seta cg_shadows "0"
seta cg_marktime "0"
seta cg_coronas "0"
seta cg_coronafardist "0"
seta cg_showblood "0"
seta cg_lagometer "1"
seta cg_popuplimbomenu "0"
seta cg_drawNotifyText "1"
seta cg_descriptiveText "1"
seta cg_drawTeamOverlay "2"
seta cg_autoAction "1"
seta cg_announcer "1"
seta cg_gun_frame "1"
seta cg_drawroundtimer "1"
seta cg_drawbuddies "1"
seta cg_drawfallkick "0"
seta cg_fallkick "0"
seta cg_damagekick "0"
seta cg_bobup "0"
seta cg_bobpitch "0"
seta cg_bobroll "0"
seta cg_runpitch "0.002"
seta cg_runroll "0.005"
seta cg_bobyaw "0"
seta cg_wolfparticles "1"
seta cg_railTrailTime "0"
seta cg_impactvibration "0"
seta cg_muzzleflash "0"
seta cg_autoswitch "0"
seta cg_drawspreadscale "1"
 
// [com_settings].
 
seta com_hunkMegs "256"
seta com_zoneMegs "64"
seta com_soundMegs "64"
seta com_blood "0"
seta com_crashed "0"
 
// [b_settings]
seta b_optimizePrediction "1"
seta b_popuptime "0"
seta b_drawclock "0"
seta b_althud "2"
seta b_althudflags "7"
seta b_fireteamalpha "67"
seta b_drawranks "0"




Any Ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

21 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

The console should show something but if ET packs things together and sends you to straight to the desktop then Idunno. Also running ET as administrator?

And which server does it happen? Jaymod? Silent?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Close all your other applications.

 

do /condump pre1.cfg

/exec etconfig.cfg

 

connect to the server, choose a class, and type here what happens.

 

 

What operating system are you using?

Type /version in your et console and type here what version of et you are using.

 

Try jay2 and jay3 as well as silent1 to see if the same problem happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

the log would be in your Etmain folder  file name  Etconsole 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

try default config first.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Close all your other applications.

 

do /condump pre1.cfg

/exec etconfig.cfg

 

connect to the server, choose a class, and type here what happens.

 

 

What operating system are you using?

Type /version in your et console and type here what version of et you are using.

 

Try jay2 and jay3 as well as silent1 to see if the same problem happens.

 

 

So i followed this. If I delete my etconfig.cfg and use the default one then I have no problems. I tried connecting, got in, and selected a class and within 2 seconds ET crashed. 

 

Silent and all mods work EXCEPT for your jaymod servers.

 

Thanks in advance for the help I really appreciate it. Got about 10k xp wiped before and now this =*(

 

Mind you the crash is still with the .cfg I posted before

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

when ever you go on the server again  open console and type cvar_restart 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

seta cg_autoAction "1"

 

I just wonder what autoAction this enables.  It shouldn't cause this reaction, but...

 

ADDED:

 

"Automatically performs actions at the start or end of a round."

 

Look in the Options | Game | Miscellaneous | Auto-Action  

 

Mine is set for "none".  I helped a player find out that this is why his ET started a demo on each map.  Beware accidental clicks around this thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

when ever you go on the server again  open console and type cvar_restart 

 

 

This worked, so I am assuming this means there is an issue in my .cfg that jaymod does not like?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Just redo the cfg? Reinstall completely even with new cfg, and just redo it?

 

Is your ET patched to 2.6b?

 

Is your pb currently updated? Have you tried manually updating?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Tried your config and had hanging results, whatever I do it stays the same. I renamed my ET folder to another one and re installed ET back again (FA installer version) then copy back everything from old to new ET folder except etmain folder. Copied back my etkey and that fixed the problem.

 

Maybe replace your config with sheep's config from crossfire or l3mpje config, google.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Tried your config and had hanging results, whatever I do it stays the same. I renamed my ET folder to another one and re installed ET back again (FA installer version) then copy back everything from old to new ET folder except etmain folder. Copied back my etkey and that fixed the problem.

 

Maybe replace your config with sheep's config from crossfire or l4mpje config, google.

 

;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×