Jump to content
  • 0

Problem with autoscreenshot and finger


Mad Doc
 Share

Question

Hello,
I switched from Windows 7 to Windows 10. I have no problem running ET but after a few days, I noticed that
- bind keys were gone (not a big deal)
- i could not find autocreenshot and finger files in their usual folders in Jaymod (I play only on Jay2).
Any idea?
 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

12 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
4 minutes ago, Mad Doc said:

No, I just play it "normally".

I think win 10 don't allow you to write on Game install folder, just try to run it as administrator and tell me ;) 

  • Like 1
  • Thanks 1
  • 100 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1

You use Legacy? or 2.60b? 

Your precedents folders were on your Documents or directly in the Game install ? 

When you take ss and condump in console you see that it's saved? 

 

Bind keys are normally on your etconfig file (Jaymod/Profiles/yourname)

If you saved it you can try to restore it.

 

I will need the answers to help more after 😛 

 

 

 

 

 

  • Like 2
  • 100 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0

I dont use win 10 so not sure where they kept but try searching your computer for  shot0   or also the name of the map eg adlernest  and you will find them i think its in appdata somewhere

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 0

It is not system dependent. If you have ET2.60b and you've moved the game to another drive, this should work. If you have ETL and you haven't transferred your documents, you won't have etkey. With that, too, no administration commands, nor XP.

  • Like 2
  • 100 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0

If you're using ET:Legacy, condumps, screenshots and demos should be in users/documents/etlegacy/jaymod folder.

 

If you dont see them there, ingame do /condump TestCondump or /screenshotjpeg TestScreenshot and use search function on your pc to find those files and see the location.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 0
3 hours ago, DeKing said:

You use Legacy? or 2.60b? 

ET 2.60b

3 hours ago, DeKing said:

Your precedents folders were on your Documents or directly in the Game install ? 

In the Game install, in the Jaymod folder

3 hours ago, DeKing said:

When you take ss and condump in console you see that it's saved? 

Yes

Link to comment
Share on other sites

  • 0
3 hours ago, MikeSlayer said:

I dont use win 10 so not sure where they kept but try searching your computer for  shot0   or also the name of the map eg adlernest  and you will find them i think its in appdata somewhere

I have tried that, giving a name to a screenshot and looking for it on the computer, but W10 doesn't seem to find anything... Maybe due to my hacked version...🤔

3 hours ago, FILIPE said:

It is not system dependent. If you have ET2.60b and you've moved the game to another drive, this should work. If you have ETL and you haven't transferred your documents, you won't have etkey. With that, too, no administration commands, nor XP.

I just installed W10, I didn't move the game, it is in the same folder on c:\Program Files

Edited by Mad Doc
  • 100 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0

With Win10 and 2.60b it's still at the same place, in the Game install, the SS should be at the same place

 

How did you update it to win10? You saved all your files or you put them back after the update? Oh I see you answered..

 

You still run it in administrator? 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 0
1 minute ago, DeKing said:

How did you update it to win10? You saved all your files or you put them back after the update?

No, I just ran W10. I knew I would keep all my files - though in hindsight, I should have saved my cfg.

 

3 minutes ago, DeKing said:

You still run it in administrator? 

No, I just play it "normally".

Link to comment
Share on other sites

  • 0
On 5/6/2021 at 3:20 PM, DeKing said:

I think win 10 don't allow you to write on Game install folder, just try to run it as administrator and tell me ;) 

True. You have to right click the Install folder and change security settings and apply to subfolders

Edited by -=HipKat=-
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.