Jump to content
  • 0
Martinix!

Awaiting gamestate on Jay1

Question

Hello guys,

 

I can't connect to Jay1, I've this "Awaiting gamestate..." screen and nothing happens. Sometimes it works after 20 or 30 seconds, sometimes it doesn't work at all (don't want to wait more than 1 minute, cause this isn't normal). No problem at all with my connection, Jay2 and other servers are working very well, it only happen on Jay1. First I thought it was from the server itself but I see many players are playing when checking server statement. So I don't know where it comes from. 

 

Any ideas guys?
Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

37 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Open console while this is happening.

Do you notice any error? If you aren't sure, do /condump platypus and post the text here :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

"Punkbuster failed to resolve etguidauth.evenbalance.com" or something like that in blue font, several times.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Are you playing from 2.55 or 2.6b buddy? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

2.6b, I tried pk3 cleaner, it looks better...

 

So did that fixed the issue for you? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It worked better yesterday, so I guess it helped  :) I can't say if my problem is really fixed, we'll see in next days.

Edited by Martinix!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

general when that error appearers if you try to connect to a different server (same mod)

and then reconnect to the server that gave you the error it will let you connect most times anyway :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I can connect but still a bit difficult, have to wait maybe 30 seconds, after 2 or 3 "Awaiting connection" and 1 or 2 "Awaiting challenge".

Also I've some really bad lags that rarely happened before. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Did you run it as administrator?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I can connect but still a bit difficult, have to wait maybe 30 seconds, after 2 or 3 "Awaiting connection" and 1 or 2 "Awaiting challenge".

Also I've some really bad lags that rarely happened before.

 

Lag is the reason for awaiting challenge or connection... Server sends packets and u drop it... Post win mtr results for 100 packets. Let's fix u issue ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Did you run it as administrator?

 

Yes, I'm playing with my laptop since three or four months and never had these problems before.

And now I have been disconnected for unknown reason... Not even had time to choose my team.  :rolleyes:

Post win mtr results for 100 packets. Let's fix u issue ;)

 

How to?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.