Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Wtf happened

- - - - -

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
fugazi

fugazi

    Newbie

  • Regular User
  • 4 posts
2
Unknown at this point

Logged on last night to Jay 1 and everything was like a fresh install. ETPLAYER

Tried / execing auto exec to no avail, after 5 mins or so I get booted with this message.

"Client is providing invalidate user info.

Tried the key, that didn't work.

looked in main and I still have key from before.

Alls I know is Im starting to get the shakes from withdraw.

Need my daily dose.

Ratf!nk




Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
-=HipKat=-

-=HipKat=-

    L6: Expert

  • Platinum VIP
  • 869 posts
613
Has a brilliant future
  • Xbox Live:HipKat2000
  • EvolveHQ:HipKat
  • Admin:7
  • Server:Jay1
  • Alias:Saint Anger
  • Steam ID:HipKat200030$

Logged on last night to Jay 1 and everything was like a fresh install. ETPLAYER

Tried / execing auto exec to no avail, after 5 mins or so I get booted with this message.

"Client is providing invalidate user info.

Tried the key, that didn't work.

looked in main and I still have key from before.

Alls I know is Im starting to get the shakes from withdraw.

Need my daily dose.

Ratf!nk

I saw that! I thought it was me it was giving that message to at first.

 

So one thing I do that helps a lot of problems is deleting the files in the Profiles folder in your ET install after doing /Cvar_restart in console, then reconnecting and letting those files rebuild themselves, then exec'g my cfg. Give it shot, see what happens.



#3
RedBaird

RedBaird

    What does this thing do? I will push it and see...

  • Leader
  • 6,180 posts
4,848
Glorious beacon of light
  • EvolveHQ:FA_Redbaird
  • Admin:20
  • Server:Jay1
  • Alias:=F|A=RedBaird
  • T-M:ET: 13-4

Donator

You can try quitting ET and restarting it next time.

 

I have sometimes found myself with my basename showing and the settings "wrong".  It is like the mod did not get "run" when connecting to the jaymod server.

 

I get that " Client is providing invalidate user info. " message sometimes, too.  HipKat, that msg you saw was probably for you!  :D



#4
-=HipKat=-

-=HipKat=-

    L6: Expert

  • Platinum VIP
  • 869 posts
613
Has a brilliant future
  • Xbox Live:HipKat2000
  • EvolveHQ:HipKat
  • Admin:7
  • Server:Jay1
  • Alias:Saint Anger
  • Steam ID:HipKat200030$

You can try quitting ET and restarting it next time.

 

I have sometimes found myself with my basename showing and the settings "wrong".  It is like the mod did not get "run" when connecting to the jaymod server.

 

I get that " Client is providing invalidate user info. " message sometimes, too.  HipKat, that msg you saw was probably for you!   :D

Possibly, but nothing came of it. Maybe it was a server error?



#5
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,970
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor

Start ET. Create new profile in ET. Join server. 

If all works, disconnected and delete u old profile.



#6
RedBaird

RedBaird

    What does this thing do? I will push it and see...

  • Leader
  • 6,180 posts
4,848
Glorious beacon of light
  • EvolveHQ:FA_Redbaird
  • Admin:20
  • Server:Jay1
  • Alias:=F|A=RedBaird
  • T-M:ET: 13-4

Donator

Possibly, but nothing came of it. Maybe it was a server error?

 

I googled the error statement, and many say that if you cannot join a server and get that error, then it could be a problem with your player name.  ET does not like a blank name.

 

Google led me to an 'old' topic on FA Forums : http://fearless-assa...alid-user-info/, where I complained about getting kicked with that error statement.

 

Damn it!  DD replied just before me again!   :D

 

DD's "delete profile" fix is another solution that I read.  


Edited by RedBaird, 10 August 2016 - 07:09 AM.
DD did it


#7
GISM

GISM

    L3: Novice

  • ET Member
  • 143 posts
124
On the road to fame
  • Admin:12
  • Server:Silent #1
  • T-M:ET: 1-0

Try adding this at your ET shortcut preferences: +set fs_game jaymod +exec autoexec.cfg (or whatever your .cfg is named)



#8
GISM

GISM

    L3: Novice

  • ET Member
  • 143 posts
124
On the road to fame
  • Admin:12
  • Server:Silent #1
  • T-M:ET: 1-0

Fugaziiiiii? Tried it?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users