Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Fb!N!nJa

getting kicked from server

Question

I always try to conenct to =F|A= but the problem is that i connect a moment of a while its ok i can play and stuff but then i get kicked. I tried restarting Enemy Territory it still didnt work, then making a new profile still no, and also tryed re-adding the setting and it didnt work. Please help i want to play soo bad :( really please help

Share this post


Link to post
Share on other sites

13 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

After being kicked from server open console and take a screenshot like this: /autoscreenshot

 

then post it here so we can take a look at it and try figure it out what is the reason of your desconnection with the server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I saw it,

Update your PB and it'll be just fine.

 

It said something about pb failure, so i guess you don't have that pnkbstra thing running..

Try it and see if it works, if not try others advise :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

my pb was working but the thing is that if i didnt have it running it would tell me that as the error

P.S i checked and it was :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

in 2.55 it doesnt show the error for the person, next time when it happens either reconnect and ask an admin what message it says when you got kicked, or tell me the exact time when it happend and i will check the logs

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
in 2.55 it doesnt show the error for the person, next time when it happens either reconnect and ask an admin what message it says when you got kicked, or tell me the exact time when it happend and i will check the logs

ok then thx mate

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Here is something that might help:

 

"

Why does PunkBuster kick me for INIT FAILURE?

 

Usually, this message means your PB is not working properly. You should run our PBSetup program to make sure your PB is up to date.

However, we have recently discovered that some broadband routers routinely drop OOB (Out of Band) packets for no apparent reason. Since all PB packets are OOB, these routers can actually block PB's communication (again for no apparent reason). To determine if the router is the cause of this problem for you, remove the router and connect directly to the internet. If you are able to play this way, then the cause is very likely the router.

Based on user feedback, the following router brands/models are reported to have problems. Not necessarily all models of a brand might be affected, and the list is in no way complete but it can give you a few hints. Also, we do not claim that our list below shows the only solution to fix your issue, nor that it will fix it for sure even though it has worked for others. It could very well be that changing some settings in your router could help as well. Contacting the company directly might help you as well.

 

* Linksys - possible solution: Use firmware 1.44.2

* Motorola - possible solution: Update to latest firmware

* Netgear - possible solution: Disable SPI (statefull packet inspection) "

 

Source: http://www.evenbalance.com/index.php?page=faq-et.php

Try googling the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Here is something that might help:

 

"

Why does PunkBuster kick me for INIT FAILURE?

 

Usually, this message means your PB is not working properly. You should run our PBSetup program to make sure your PB is up to date.

However, we have recently discovered that some broadband routers routinely drop OOB (Out of Band) packets for no apparent reason. Since all PB packets are OOB, these routers can actually block PB's communication (again for no apparent reason). To determine if the router is the cause of this problem for you, remove the router and connect directly to the internet. If you are able to play this way, then the cause is very likely the router.

Based on user feedback, the following router brands/models are reported to have problems. Not necessarily all models of a brand might be affected, and the list is in no way complete but it can give you a few hints. Also, we do not claim that our list below shows the only solution to fix your issue, nor that it will fix it for sure even though it has worked for others. It could very well be that changing some settings in your router could help as well. Contacting the company directly might help you as well.

 

* Linksys - possible solution: Use firmware 1.44.2

* Motorola - possible solution: Update to latest firmware

* Netgear - possible solution: Disable SPI (statefull packet inspection) "

 

Source: http://www.evenbalance.com/index.php?page=faq-et.php

Try googling the problem.

I tried going to the website it didnt work :( i did nothing to make this happen, well thx anyways epicofail :thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

OMG OMG OMG Daredevil you solved my problem dont know how to repay you <3 <3<3<3 AHHHHHHH i can play again after 1 week

Daredevil- :thanks:thanks:thanks009.gif

 

Epicofail- :love:thumbsup7emv5fcritter5fpjs2dthavq5.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
OMG OMG OMG Daredevil you solved my problem dont know how to repay you <3 <3<3<3 AHHHHHHH i can play again after 1 week

 

He's the the master!!! HAIL DAREDEVIL!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
OMG OMG OMG Daredevil you solved my problem dont know how to repay you <3 <3<3<3 AHHHHHHH i can play again after 1 week

 

He's the the master!!! HAIL DAREDEVIL!!!

JA!!!! Hail =F|A=Daredevil

JAhahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×