Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Thing

ET crashing

Question

I have problem with playing ET. Everytime when im opening example your server game crashes and i don't know reason. I have updated punbuster too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

37 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

we use nod32 it works perfect for us...:D

 

F-secure works perfect for me

 

Start game with "C:\Program Files (x86)\Wolfenstein - Enemy Territory\ET.exe"+set logfile 1

 

That will start logging whats error and post the error. xfire me tomorrow on xfire and I will see what I can do.

 

Added you in xfire but heres log

 

ET 2.60b win-x86 May 8 2006

----- FS_Startup -----

Current search path:

D:\Documents and Settings\Marko\Työpöytä/etmain

 

----------------------

0 files in pk3 files

----- CL_Shutdown -----

-----------------------

Couldn't load default.cfg - I am missing essential files - verify your installation?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I am still sure it's the .cfg causing the start-up error. It's the only thing that shows as not loading/working.

 

This is your problem:

 

Couldn't load default.cfg - I am missing essential files - verify your installation?

 

But why you sometimes manage to get to the server and then crash I have no idea.

 

Have you used Google yet?

Edited by Terror Time

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Wait for tonight or tomorrow morning (GMT -5 i.e my local time) . We can use remote desktop and fix your issue. Till then install the team viewer from http://www.teamviewer.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Im pretty sure ET is patched wrong :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Did you reinstall using the link medic gave?

I used that one myself a few weeks back and that is a good install.

When you uninstalled the previous install did you manually delete the folders that were left behind?

Possibly a corrupt pak imo because of a bad install.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

ok just to be sure you don't have corrupt files in your et folder please install ET in different folder

 

by default its Wolfenstein - Enemy Territory this time change it and make Enemy Territory

 

and try to start and play

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×