Jump to content
  • 0
GoldenWings

misfire when I shoot

Question

since a few days I have two misfires in direct fight :unsure:

 

 

 

I can not explain to me what may be the?

I press shoot and continues for a few milliseconds of

 

I have the following already checked

 

1. mouse buttons were alright

2. Operative memory and cpu went well and were properly

3. ping in game was ok

4. I've also let the pk3 cleaner run over

5. movements  ran normall

 

 

this problem I've got only when i shoot

 

can it be server lags?

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

23 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hows your lagometer at that moment (cg_lagometer 1)? Notice any FPS drop?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I think you need to clean your gun. Maybe sand from Oasis has jammed it. :)

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@Quovadis

 

I have virtually no packet loss

and fixed my fps runs stable at 85

my wlan is ok

my internet is revised with tcp optimizer

 

I have no idea what that shit for :huh:

 

@GraveDigger

 

:lol_3:

Edited by Play

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

what do you have binded to your mouse1? only +attack?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Tried other games if it happens there too?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

If it's not lag, how are your mouse settings?  Windows has a bunch of mouse related crap I assume should be turned off, like click-lock etc.  You might want to make sure your USB drivers are up to date too.

 

A couple months ago, my screen would lock for half a second about every 5 seconds.  The only way I could fix it was to re-install ET.

Edited by Booger
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

try this: load ET main screen then

 

/devmap goldrush

 

play offline a bit, and see if it happens. If it happens offline too, then it's not your network

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

'll check the mouse driver again thank you for your idea

 

et a reinstall fixes the problem that I know

However, this trouble comes in different intervals over and over again

I think I have the problem now for 6 times

I do not want to install again and again et

I would rather know what the real problem-

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@sunlight

 

offline is allready ok runs fine

this trouble occurs only when action is in two fight

when I'm alone on map that does that not, or if I shoot into the air

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Turn off your hack :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Take a screenshot with cg_lagometer 1 while in a fight ( do it in a demo ).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×