Jump to content
  • 0
Stryder

cant get et to run..!help plz

Question

Does anyone know anything detailed regarding Wolfenstein Enemy Terrirory?i have a FRESH installation of Microsoft Windows XP 32 bit and a FRESH installation of Wolfenstein Enemy territory [ ET.exe] and it will NOT run / execute even with the starter pro patch selector. Even after un-installing and re-installing. I have Avast anti-virus, not too sure about any firewalls. ET.exe simply will not launch. very unusual software bug. It SHOULD easily run on a FRESH installation of XP and with a fresh installation of ET.exe. Any ideas would be greqtly appreciated?

 

thanks, Stryder

Share this post


Link to post
Share on other sites

35 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

So I installed that splash damage version and it indeed got the 2.60b patch already installed.

 

BUT it also wants to install et minimizer and start the punkbuster service.

had to uncheck both to get the game installed to begin with and game started really unstable (lots of gray screens and minimizing to desktop).

 

(good thing for new players though is that it does gets you an etkey :P)

 

 

Would try a download from another source.

Edited by DrJoske
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Right Click your Et icon, and click properties there should be a white bar that says launch, target, or something like that. Copy what that says and paste it here. Just want to verify if its launching from the right location.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@ slender yea ran wolf pk3 cleaner as well

 

@light i delete all the files every time i redload which is 4 now

Edited by stryder

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Also do as i said and click your computer icon, and navigate to your program files and see if there are multiple ET folders. You can download a program called teamviewer. look it up on google if you want and give me your user i.d. and i can take a hands on look at it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Right Click your Et icon, and click properties there should be a white bar that says launch, target, or something like that. Copy what that says and paste it here. Just want to verify if its launching from the right location.

 

"C:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\ET.exe"

 

ive got teamviwer plz do 901 875 734 pass 2145

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

So far there was to much going on, and if this doesn't work more then likely you need to downgrade your graphics card driver's. I just read your graphic card drivers are full up to date it's simply to fast for Wolfenstein. Seems kinda funny to me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

"C:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\ET.exe"

 

ive got teamviwer plz do 901 875 734 pass 2145

 

What error it gives in win XP when you try to report that error? Any more error details?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm team viewing him, and will let you know when he gets a clean install done.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@dare dloading again..update ya asap..need to put light up for an award hes workin it hard..were fortunate to have a clan with such good people..much thanks 2 all you guys

Edited by stryder
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@dare dloading again..update ya asap..need to put light up for an award hes workin it hard..were fortunate to have a clan with such good people..much thanks 2 all you guys

 

Makes me sad I'm leaving next week. haha. Thanks. I got to help get ya playing so you can drop by my server sometime ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Permission to leave not granted! B)

 

Tell that to my Sergeant!...haha. Won't be leaving permanently just for several months. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

misunderstanding..you mean the jay4 server..indeed i'll glady join ya for some hs:)

 

GL in basic bro..keep us updated..im a combat veteran myself

 

If you are playing any other games too are they working fine?

 

no new rig...et comes first:)

Edited by stryder
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

What error it gives in win XP when you try to report that error? Any more error details?

 

The report comes up with nothing really. just 0.00000 in a lot of places. He just installed xp without downloading all the essential updates from microsoft so without an updated system i doubt it will work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I got it to finally open, but it won't open now. I think it's fixed now his computer was just acting iffy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.