Jump to content
  • 0
Psapp

GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

Question

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

try to update the driver of your video card.

 

if this wont help try to find your autoexec.cfg. open it and search after "seta r_mode [number]" and change the [number] to 4. save the cfg and start et.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

thats the problem i just download ET again, after reinstal windows , i havent autoexec.cfg in etmain folder. thank you for your time anyway. dont know how i will fix it :(

Edited by Psapp

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

try to do the following:

1. create a shortcut for your ET.exe (right click on ET.exe and create a shortcut),

2. right click on the shortcut, select Properties and add to the line C:\Program Files (x86)\Wolfenstein - Enemy Territory\Et.exe (or similar) the text r_mode 4 and vid_restart. it have to look like:

"C:\Program Files (x86)\Wolfenstein - Enemy Territory\etmain\ET.exe" r_mode 4;vid_restart

3. execute the shortcut. delete the shortcut if et is running as usual.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

does the console show any other messages /warnings?

Edited by jaie

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

R_mode is 4 by deffault so if he just installd it should be fine. IMO he should reinstall drivers if noy already done.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

does the console show any other messages /warnings?

 

cant even open game

 

try to do the following:

1. create a shortcut for your ET.exe (right click on ET.exe and create a shortcut),

2. right click on the shortcut, select Properties and add to the line C:\Program Files (x86)\Wolfenstein - Enemy Territory\Et.exe (or similar) the text r_mode 4 and vid_restart. it have to look like:

"C:\Program Files (x86)\Wolfenstein - Enemy Territory\etmain\ET.exe" r_mode 4;vid_restart

3. execute the shortcut. delete the shortcut if et is running as usual.

 

genius! thank you i can open game now, now i go to buy a pack of "corona extra" for you! hugs bro! thank you again!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

reinstal direct x should fix it

 

ive hade this problem in the past fixed it by reinstalling drivers and directx

Edited by Yellow Flash
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Check the year of the last post (before your post) on this topic ;)

Posted here because it was refered to in another post on the same error statement and no, I didn't notice the date.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Appears this error because you're missing some driver on your pc.

 

I recommend to download "SlimDrivers" it detects the missing drivers, and downloads them autmaticamente.

 

And thats it you are ready to play :D

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×