Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

ping and lag help

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
*Kiba*

*Kiba*

    L7: Teacher

  • ET Member
  • 1,068 posts
126
On the road to fame
  • EvolveHQ:darkkiba
  • Admin:12
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Kiba or Yu or Venom
  • Steam ID:darkkiba420

Donator

i ran winmtr and this is what i got it only gets bad when server full on hardcore never had this happen before 

 

|------------------------------------------------------------------------------------------|
|                                      WinMTR statistics                                   |
|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|                            50.160.172.1 -    0 |  500 |  500 |   11 |   29 |  187 |   32 |
|xe-10-0-0-32767-sur01.w1monroe.ga.atlanta.comcast.net -    0 |  500 |  500 |    9 |   16 |  105 |   20 |
|xe-15-0-3-0-ar01.b0atlanta.ga.atlanta.comcast.net -    0 |  500 |  500 |   10 |   20 |  206 |   13 |
|he-5-13-0-0-10-cr01.56marietta.ga.ibone.comcast.net -    0 |  500 |  500 |   11 |   17 |   28 |   18 |
|he-0-9-0-0-cr01.ashburn.va.ibone.comcast.net -    0 |  500 |  500 |   26 |   31 |   48 |   30 |
|he-0-12-0-0-cr01.newyork.ny.ibone.comcast.net -    0 |  500 |  500 |   39 |   45 |   55 |   44 |
|be-17-pe02.111eighthave.ny.ibone.comcast.net -    0 |  500 |  500 |   39 |   44 |   77 |   46 |
|                          173.167.57.162 -    2 |  473 |  466 |   40 |   50 |  138 |   43 |
|      as20473.ae7.ar1.nyc3.us.nlayer.net -    0 |  500 |  500 |   40 |   51 |  133 |   46 |
|               vl104-as1.pnj1.choopa.net -    2 |  469 |  461 |   40 |   60 |  566 |  103 |
|               216.155.146.19.choopa.net -    0 |  500 |  500 |   39 |   49 |  127 |   44 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
   WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider




Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,970
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor

U lagometer screenshot?



#3
*Kiba*

*Kiba*

    L7: Teacher

  • ET Member
  • 1,068 posts
126
On the road to fame
  • EvolveHQ:darkkiba
  • Admin:12
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Kiba or Yu or Venom
  • Steam ID:darkkiba420

Donator

here you go normal i have no little green bars goes up like this or red spikes at all 

 

 

it happens most of the time when the server is full but i know it can't just be more players  because i can play on jaymod with 10x the players and i don't lag like this and this has never happened before i us to run a 52 to 50 ping but  since the server was moved i been running from 32 to 35 ping 

Attached Thumbnails

  • 2013-12-17-220738-braundorf_final.jpg
  • 2013-12-17-220754-braundorf_final.jpg


#4
Vanaraud

Vanaraud

    L10: Grand Master

  • ET Member
  • 3,416 posts
823
I am just really nice
  • Admin:15
  • Server:Jay2
  • Alias:Vael
  • T-M:ET:2-1
Contributor

For starters have you tried to reset modem\connection in windows\ET?



#5
*Kiba*

*Kiba*

    L7: Teacher

  • ET Member
  • 1,068 posts
126
On the road to fame
  • EvolveHQ:darkkiba
  • Admin:12
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Kiba or Yu or Venom
  • Steam ID:darkkiba420

Donator

yes i done all that even ran the  F|A clear 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users