Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Little lag spikes

- - - - -

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
Raziel

Raziel

    Wonderbolt

  • Co-Leader
  • 1,434 posts
326
Has a spectacular aura
  • EvolveHQ:Raziel36
  • Admin:19
  • Server:NQ1
  • Alias:check my blog for it
  • Steam ID:giantswag
  • T-M:ET: 0-1
I have no idea what this is, continuous little green spikes after I connect on any server, making it unplayable.

screen2012-04-19-190724-goldrush.jpg


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,968
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor
Using Windows 7? Check your CPU or HD usage. Some process is causing the issue..

Which process is using most HD? U can check in resource manager in windows 7.

#3
Raziel

Raziel

    Wonderbolt

  • Co-Leader
  • 1,434 posts
326
Has a spectacular aura
  • EvolveHQ:Raziel36
  • Admin:19
  • Server:NQ1
  • Alias:check my blog for it
  • Steam ID:giantswag
  • T-M:ET: 0-1
Well I updated my WIn7 to SP1 (finally though I had a workaround to do) , ended some services in order to get those svchost processes lowered... strangely enough, it seemed to be fine after every single change I made, but when I connect the next day, it is lagging again.

#4
bartmen

bartmen

    L1: Learner

  • User
  • 12 posts
2
Unknown at this point
  • Server:None
looking at the lago meter its a pc/connection problem, while ingame open taskmanager, and kill processes you dont need but which start when you start windows for example pb, download/music programs or any other stuff that is running but not needed to play ET or keep the pc running.

#5
Raziel

Raziel

    Wonderbolt

  • Co-Leader
  • 1,434 posts
326
Has a spectacular aura
  • EvolveHQ:Raziel36
  • Admin:19
  • Server:NQ1
  • Alias:check my blog for it
  • Steam ID:giantswag
  • T-M:ET: 0-1
yeah I did that, after ending PnkbstrA.exe it is finally solved

#6
Raziel

Raziel

    Wonderbolt

  • Co-Leader
  • 1,434 posts
326
Has a spectacular aura
  • EvolveHQ:Raziel36
  • Admin:19
  • Server:NQ1
  • Alias:check my blog for it
  • Steam ID:giantswag
  • T-M:ET: 0-1
Bump. It's on again. I really don't know which process to kill...weird.

#7
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,968
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor
Try to monitor your HD and CPU usage while playing and check which process is causing the issue. Norton can be cause of issue many times.. i have faced similar problem before with norton.

#8
Raziel

Raziel

    Wonderbolt

  • Co-Leader
  • 1,434 posts
326
Has a spectacular aura
  • EvolveHQ:Raziel36
  • Admin:19
  • Server:NQ1
  • Alias:check my blog for it
  • Steam ID:giantswag
  • T-M:ET: 0-1
Hmm the only process I can think of now is that avp.exe which is Kaspersky.

#9
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,968
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor

Hmm the only process I can think of now is that avp.exe which is Kaspersky.


Try to disable kaspersky while playing and see if it fixes the issue.

#10
Raziel

Raziel

    Wonderbolt

  • Co-Leader
  • 1,434 posts
326
Has a spectacular aura
  • EvolveHQ:Raziel36
  • Admin:19
  • Server:NQ1
  • Alias:check my blog for it
  • Steam ID:giantswag
  • T-M:ET: 0-1
Hmm today I started Et and it doesn't lag at all... I hope it stays like that.

#11
Vanaraud

Vanaraud

    L10: Grand Master

  • ET Member
  • 3,414 posts
822
I am just really nice
  • Admin:15
  • Server:Jay2
  • Alias:Vael
  • T-M:ET:2-1
Contributor
Somebody leaching ur connection? Or updates? java\adobe etc?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users