Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

F|A Hardcore Problem?

- - - - -

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Jobba

Jobba

    L4: Apprentice

  • ET Member
  • 575 posts
346
Has a spectacular aura
  • EvolveHQ:J0bba
  • Admin:12
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Jobba
  • T-M:ET 1-0
When i try to connect to F|A HArdcore, It gives me this ui.mp.x86.dll pure server check thing. And i cant connect. (Im on a guest account and not administrator, and i cant run as an admin) But Before this just happened its been working perfectly fine without any errors or lagg or anything. I just decided to go on today and it gave me this error. Any Solutions?


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,970
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor
U need to run it as once.. so find someone through which u can run it as admin once.

#3
Master ViVi

Master ViVi

    L1: Learner

  • Busted Cheater
  • 23 posts
1
Unknown at this point
  • Server:Hardcore ET
Open silent-0.4.0.pk3 file, copy ui_mp_x86.dll and cgame_mp_x86.dll and paste those files in [ET folder]/silent, click yes if it asks to replace older files.

#4
stalker

stalker

    L1: Learner

  • Regular User
  • 18 posts
2
Unknown at this point
  • Server:None
I cant get in also? same errors

#5
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,970
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor

I cant get in also? same errors


Run game as admin?

#6
Jobba

Jobba

    L4: Apprentice

  • ET Member
  • 575 posts
346
Has a spectacular aura
  • EvolveHQ:J0bba
  • Admin:12
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Jobba
  • T-M:ET 1-0
I ran it as admin and i went on the guest again and it still gave me the error

#7
Master ViVi

Master ViVi

    L1: Learner

  • Busted Cheater
  • 23 posts
1
Unknown at this point
  • Server:Hardcore ET
Were you able to join server when running game as admin?

And this is the error message you see, including transparent window/buttons? http://img59.imagesh.../shot0002wj.jpg

#8
metalhead

metalhead

    L2: Beginner

  • Regular User
  • 41 posts
4
Unknown at this point
  • Admin:12
  • Server:None
ok i cant join hardore either... when i try it goes back to ey menu and all the buttons are invisible abd i have to close

#9
*goon

*goon

    L3: Novice

  • Inactive Member
  • 96 posts
6
A step in the right direction
  • Admin:11
  • Server:None

back up your etkey and uninstall ET (Yes do it again even if you have already), download et here http://iron.pp.fi/pelit/ET/WolfET.exe install it. download 2.6 first here http://iron.pp.fi/pe..._Patch_2_60.exe

then go here http://iron.pp.fi/pe...ritory%202.60b/ download both and yes ->Replace<- the old ET.exe and ETDED.exe

then try entering hardcore

*edit* make sure you backup important files in your etmain before uninstalling, like your cfg, and some other things


that should fix your problem i had the same problem and it fixed mine.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users