Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

graphics

- - - - -

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
pkrgod

pkrgod

    L1: Learner

  • Regular User
  • 24 posts
1
Unknown at this point
  • Admin:11
  • Server:NQ2
Ok here is the problem. I purchased a new computer a few months back and now the graphics on my ET are all crazy. Things like when there is water present it shows up in all black, the entire area of water is black. Sometimes the caves in certain maps show up with crazy patterns on the walls, not the colors and such that should be there. Anyone have any ideas that would be appreciated. I do understand that it is probably because I have integrated graphics (ati radeon 3000) but anything to get it to run better will help. thank you.


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
-=Medic=-

-=Medic=-

    L10: Grand Master

  • Honored Veteran
  • 3,148 posts
178
On a distinguished road
  • Admin:14
  • Server:Jay1
  • Alias:-=Medic=-
Contributor
graphic drivers problem, so can you give us more information about your new computer

hardware : graphic card
OS: which operating system (also 32 or 64bits)

#3
pkrgod

pkrgod

    L1: Learner

  • Regular User
  • 24 posts
1
Unknown at this point
  • Admin:11
  • Server:NQ2
ATI Radeon HD3000 integrated graphics
Windows 7 home premium 32 bit.

#4
-=Medic=-

-=Medic=-

    L10: Grand Master

  • Honored Veteran
  • 3,148 posts
178
On a distinguished road
  • Admin:14
  • Server:Jay1
  • Alias:-=Medic=-
Contributor
integrated graphics are not the best for gaming, anyway try to uninstall graphic driver

steps:

Uninstall drivers -> restart your PC
then go here, download and install latest drivers: Integrated ATI Radeo HD 3000 Graphics Series Drivers -> restart again

and try now

#5
->RoGue

->RoGue

    L3: Novice

  • User
  • 85 posts
1
Unknown at this point
  • Admin:8
  • Server:Silent #1
Can you show us some screenshots of problem areas? It might help if we learn that it's only shaders that have issues or something. At this point I agree that you should see if it's a driver problem.

-RoGue

#6
JoeDirt

JoeDirt

    L11: Assassin

  • Administrators
  • 5,290 posts
3,169
Is a bearer of wisdom
  • Admin:21
  • Server:None
Just update your vid driver, had this happen with some buggy ati drivers




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users