Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Problem with ET appearance

- - - - -

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
turkoxp

turkoxp

    L3: Novice

  • Inactive Member
  • 275 posts
7
A step in the right direction
  • Admin:12
  • Server:Jay1
  • Steam ID:turkoxp
I have a llitle problem with the appearance of the ET... i have Windows Ultimate 7 64bits (maybe that?)

MY Computer:

MotherBoard: Asus Crosshair IV
Processor: AMD Phenom II x4 3.21 Ghz
Ram: 2x2 Gb 2000 mhz (total 4 GB) With heatsink
Video: Ati HD 5750 1gb
Source: 700 wts Thermaltake
Cabinet: Soprano Thermaltake

Image:
Spoiler


I have this problem before and after Medic cfg, so the cfg isnt the problem.

If u can help me Thanks you Very much =)!

Long Life To =F|A=



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
SkyeDarkhawk

SkyeDarkhawk

    L4: Apprentice

  • Inactive Member
  • 424 posts
14
A step in the right direction
  • Admin:12
  • Server:None
  • Steam ID:SkyeDarkhawk
Get the latest ATi Catalyst drivers.
If you have the latest, get an older set, like 10.07 range. That'll fix you right up.

#3
Vanaraud

Vanaraud

    L10: Grand Master

  • ET Member
  • 3,416 posts
823
I am just really nice
  • Admin:15
  • Server:Jay2
  • Alias:Vael
  • T-M:ET:2-1
Contributor
I had similar mess when I ran ET with one mod\ver and then watched replay from another mod\ver. So maybe try different versions of ET-2.55, 2.60, 2.60b and try to clean up ET folder from unnecessary packs.
Btw when did this problem occur?
SAVE ETKEY for lvl and XP!

#4
!Chuck4Abuck

!Chuck4Abuck

    loser

  • Busted Cheater
  • 1,905 posts
55
Getting Better
  • Admin:0
  • Server:None
it most be your resolution . u must be playin on 800 by 600 .

what is your monitor native resolution >?

#5
turkoxp

turkoxp

    L3: Novice

  • Inactive Member
  • 275 posts
7
A step in the right direction
  • Admin:12
  • Server:Jay1
  • Steam ID:turkoxp

Get the latest ATi Catalyst drivers.
If you have the latest, get an older set, like 10.07 range. That'll fix you right up.

i will try

I had similar mess when I ran ET with one mod\ver and then watched replay from another mod\ver. So maybe try different versions of ET-2.55, 2.60, 2.60b and try to clean up ET folder from unnecessary packs.
Btw when did this problem occur?
SAVE ETKEY for lvl and XP!

i play with 2.60b (but win32... i need win64 lol XD)


it most be your resolution . u must be playin on 800 by 600 .

what is your monitor native resolution >?


1920x1080 i change it, and i will set full let see what happend



Thanks You People i will try all ^^


#6
Saizou

Saizou

    L7: Teacher

  • Leader
  • 1,445 posts
107
On the road to fame
  • Admin:20
  • Server:Jay1
  • Alias:Saizou, Boris
Contributor
As Skye said it's an issue with 10.5 and 10.6 Catalyst drivers so if you have any of those versions that should be the cause. Updating should fix it if that's the case.

#7
turkoxp

turkoxp

    L3: Novice

  • Inactive Member
  • 275 posts
7
A step in the right direction
  • Admin:12
  • Server:Jay1
  • Steam ID:turkoxp

As Skye said it's an issue with 10.5 and 10.6 Catalyst drivers so if you have any of those versions that should be the cause. Updating should fix it if that's the case.

Work!!! Ty u guys1!! =)

#8
SkyeDarkhawk

SkyeDarkhawk

    L4: Apprentice

  • Inactive Member
  • 424 posts
14
A step in the right direction
  • Admin:12
  • Server:None
  • Steam ID:SkyeDarkhawk
A few of us had this issue a few months back, before ATi/AMD released a new driver. I forget which driver had issues, but we all had to roll back for us to have support for ET again (even though it cost us FPS in newer games). Luckily, a few driver feedback reports later, and they released a newer driver that fixed everything and gave a boost in FPS in other games (like Borderlands).

#9
turkoxp

turkoxp

    L3: Novice

  • Inactive Member
  • 275 posts
7
A step in the right direction
  • Admin:12
  • Server:Jay1
  • Steam ID:turkoxp

A few of us had this issue a few months back, before ATi/AMD released a new driver. I forget which driver had issues, but we all had to roll back for us to have support for ET again (even though it cost us FPS in newer games). Luckily, a few driver feedback reports later, and they released a newer driver that fixed everything and gave a boost in FPS in other games (like Borderlands).

the last version is 10.11 for Win 7 64bits ^^

btw thanks you agein Sky =)

now i can play better... the problem was that the axis are black... so can see nothing lol! but now i see all =)

ty!





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users