Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
symmetry

ET: // 94.75.233.44:27960 anyone know what it means?

Question

I've been trying to play online but every time I connect to a server I get the error ET: // 94.75.233.44:27960. What should I do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

You get the error where? Sounds like you're trying to connect to a server via your browser without having sl.Gamelauncher installed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I've been trying to play online but every time I connect to a server I get the error ET: // 94.75.233.44:27960. What should I do?

 

I think the server you are connecting to is full, are you using 2.55 or 2.60b with 2.60b there will be a pop up asking do you want to connect to ET: // 94.75.233.44:27960 yes or no. With 2.55 it will just show ET: // 94.75.233.44:27960 on the right side without pop up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I think the server you are connecting to is full, are you using 2.55 or 2.60b with 2.60b there will be a pop up asking do you want to connect to ET: // 94.75.233.44:27960 yes or no. With 2.55 it will just show ET: // 94.75.233.44:27960 on the right side without pop up.

I'm using 2.60b but the popup only says error ET: // 94.75.233.44:27960 with no options.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm using 2.60b but the popup only says error ET: // 94.75.233.44:27960 with no options.

 

Which server you are connecting to bro?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Which server you are connecting to bro?

Jay #2 but all other servers as well aren't allowing me to connect :(

Edited by symmetry

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

xfire me if you are free :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

xfire me if you are free :)

 

Thnx for helping man. Looks like the problem had to do with the 2.60b patch. I went to the splashdamage website and found how to fix the problem...

ps- You always seem to be offline on xfire :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I was online this whole day almost. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.