Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Hecken

Visual "bug"?

Question

Well, dunno how to call this issue exactly.. It's just annoying, can't set a mortar without getting this prob..

 

http://www.mediafire.com/?ynmwzny0kkm

Is an .avi of 100mb recorded with FRAPS because this issue doesn't appear when I record a demo..

 

I reinstalled my graphic card drivers and nothing..

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Well, dunno how to call this issue exactly.. It's just annoying, can't set a mortar without getting this prob..

 

http://www.mediafire.com/?ynmwzny0kkm

Is an .avi of 100mb recorded with FRAPS because this issue doesn't appear when I record a demo..

 

I reinstalled my graphic card drivers and nothing..

 

do you get that problem when trying to mount the tank gun or setting up an mg42?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

not only mortar dude, try mount a tank and shoot you will notice you can't aim right and your mouse like it auto redirect you, and if you prone outside (not inside a room) and start shooting you gonna have the same thing as you did have with mortar

 

to test what i'm saying do this:

 

Start ET -> from main menu open console and type this \map fueldump

now select allies and go to the tank and try to shoot or prone and shoot

 

you gonna notice the same problem ^^

 

so now the solution is gonna cost you some money :) if you want it

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

not only mortar dude, try mount a tank and shoot you will notice you can't aim right and your mouse like it auto redirect you, and if you prone outside (not inside a room) and start shooting you gonna have the same thing as you did have with mortar

 

to test what i'm saying do this:

 

Start ET -> from main menu open console and type this \map fueldump

now select allies and go to the tank and try to shoot or prone and shoot

 

you gonna notice the same problem ^^

 

so now the solution is gonna cost you some money :) if you want it

 

I played 5 mins and no probs wtf? lol

 

And let me guess, my solution is a brand-new comp? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

no no you will keep the same PC + ET setup wink.gif just delete something and restart game and everything should be ok after that laugh.gif but you gonna pay me muahahahahahaha

 

 

catch me on xfire ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

no no you will keep the same PC + ET setup wink.gif just delete something and restart game and everything should be ok after that laugh.gif but you gonna pay me muahahahahahaha

 

 

catch me on xfire ^^

 

LOL! Very nice Medic!

 

Glad that your the one having to pay him though Hecken XD We will all learn at your cost :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I gonna bump this thread 'cause now I only get this bug on ETPub (F|A Hardcore) and ETPro now.. I deleted the profiles folder and still the same and even deleted the whole ETPub folder but is still the same.. :mellow:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I gonna bump this thread 'cause now I only get this bug on ETPub (F|A Hardcore) and ETPro now.. I deleted the profiles folder and still the same and even deleted the whole ETPub folder but is still the same.. :mellow:

 

Its because you tried to use the onion ET porn hax. Only onion's can use those XD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×