Jump to content
  • 0
Danny

Next ET Problem.... Replays

Question

Hey guys,

 

at first, demoview is not running. I´d follow the introduction, but nothing helps. I have always a error. Thats... hmmmm... okay, not fine but okay, dont have any idea what I could do, that it runs.

 

But now, I would watch a replay and become the follow error: "Bad item index 80 of identiy"

 

Maybe is here anybody who have an idea... it would be great... I have no more :(

 

Greetings 

Danny

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I dont remember if I've seen this error in the past... anyway did you check you loaded the correct mod before watching the demo? Also sometimes you can get errors if you have not downloaded the map of a particular mod before watching a demo.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Pretty sure its when you want to play a demo with the wrong mod. I assume its a demo you have downloaded?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hmm okay i am stupid :D

It was an Mod, which I had in the wrong file...

 

Other replays are running 

 

Sorry ^^

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×