Jump to content

Question

Today I had to weirdest lag problem I ever had.

 

First of all my ping was rather unstable (well, going up from 40ish to 58)

This being when standing still.

 

But here comes the unplayable part:

 

As soon as I start moving the ping went to 160, while fps stable at 125 and I start lagging like crazy (headache as result)

 

 

This happened on nq1, nq2 and to a lesser degree on jay4 (jay4 still 'playable')

So I assumed this isn't a server problem, but a problem at my end (if not I should have post this on tracker, sorry in that case :P)

 

Did a winmtr to nq1:

 

 

 

 

|------------------------------------------------------------------------------------------|

| WinMTR statistics |

| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |

|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|

| 192.168.0.1 - 0 | 126 | 126 | 0 | 0 | 2 | 0 |

| 192.168.1.1 - 0 | 126 | 126 | 3 | 5 | 9 | 8 |

| bras05.sn.be.edpnet.net - 0 | 126 | 126 | 24 | 26 | 34 | 28 |

| 212.71.17.1.res.static.edpnet.net - 0 | 126 | 126 | 24 | 30 | 139 | 28 |

| router03.adamtel.nl.edpnet.net - 0 | 126 | 126 | 34 | 36 | 41 | 35 |

| router02.ffanc.de.edpnet.net - 0 | 126 | 126 | 34 | 37 | 43 | 35 |

| decix-gw.hetzner.de - 0 | 126 | 126 | 35 | 41 | 108 | 36 |

| hos-bb1.juniper2.rz12.hetzner.de - 0 | 126 | 126 | 39 | 42 | 56 | 42 |

| hos-tr3.ex3k12.rz12.hetzner.de - 0 | 126 | 126 | 40 | 44 | 59 | 42 |

|static.133.72.63.178.clients.your-server.de - 0 | 126 | 126 | 40 | 42 | 50 | 41 |

|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|

WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

 

 

 

 

Does somebody has an idea what can causing this weird lag problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

18 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

np, you found the solution yourself :P

 

all is well that ends well...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Graphics is the track I was on with the 'lag when panning' question, because I have seen lag on an older machine when viewing a larege area with many players moving about, or trying to move in such a congestion play-zone. Don't see this problem much anymore.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Graphics is the track I was on with the 'lag when panning' question, because I have seen lag on an older machine when viewing a larege area with many players moving about, or trying to move in such a congestion play-zone. Don't see this problem much anymore.

 

My machine isn't really old XD

 

dual 660ti ^^ (useless for et, but meh)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.