Jump to content
  • 0
Chuckun

Really bad FPS problems..

Question

For some reason, for the past hour or so, I have had TERRIBLE FPS.

 

I usually get 125 Stable (Generally I can get 180 on most maps but 125 covers ALL maps so thats what I cap at)

 

But I'm getting a MAXIMUM of 60FPS right now.. And even looking @ the sky, FPS is dropping right down to 12/13FPS :/ I really dont get what's going on..

 

I've updated all graphics, run CCleaner, quit all unnecessary processes etc.. I have nothing running that shouldn't be.. I am totally baffled.

 

No config changes, executed autoexec.cfg to make sure.. Nothing. And threaded optimisation is off..

 

Anyone got any suggestions? I'm running High Performance power plan, tried using Windows Basic theme etc.. Nothing helps!

 

Win7 Home Premium

Nvidia GeForce GT525M

 

Thanks for any help!

Edited by Chuckun

Share this post


Link to post
Share on other sites

17 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I'd just reinstall windows. I've had similar performance issues before. It takes alot less time to do so than to try to pinpoint the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'd just reinstall windows. I've had similar performance issues before. It takes alot less time to do so than to try to pinpoint the issue.

 

Issue is fixed! :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×