Jump to content
  • 0
Jobba

my ET is being weird

Question

whenever i open ET on A guest account it always worked. I deleted ET and the folder, everything completely. then when i download it back and get the main things back, i get that ui.mp.x86.dll thing. i know i have to run as admin, so i do it and then when i enter hardcore the map downloads halfway and tells me *******.pak or something needs to be downloaded. Anyone know a solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Might of been an error during the initial download delete the mentioned file and try again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

When i open up ET. the Gray box says in flashing red "UI failed" something like that

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I recommend you not to download, as you can download viruses together with the program you are downloading.

I know it myself: I tried to download a game, and when I finished, the computer shut down. I tried to restart it, and instead of welcome screen with the users and spaces to type passwords, it said "VIRUS IN SYSTEM", and shut down again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You say you deleted ET? Did you uninstall it or just throw it away? Perhaps it's still in your directory.

 

If you properly uninstalled, a clean download should be enough ... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You say you deleted ET? Did you uninstall it or just throw it away? Perhaps it's still in your directory.

 

If you properly uninstalled, a clean download should be enough ... :)

 

ye,try to reinstall whole et except maps and etkey(save it somewhere)

It should work then,

 

ConQ

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i remember that error ( on vista and seven)

make sure that u run windows as an administrator ( user account administrator check it in control planet)

u can download that dll file from internet and put it in the mod folder (jaymod, silent, noquarter ...)

it will work but you have to download maps from your navigator ( not from game)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Problem is guest account doesn't have admin permissions, and to download files to a program folder (ie wolfenstein folder) requires admin permissions.. (ie run wolfenstein as admin)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

About Us

We are glad you decided to stop by our website and servers. At Fearless Assassins Gaming Community (=F|A=) we strive to bring you the best gaming experience possible. With helpful admins, custom maps and good server regulars your gaming experience should be grand! We love to have fun by playing online games especially W:ET, Call of Duty Series, Counter Strike: Series, Minecraft, Insurgency, DOI, TF2 & Battlefield Series and if you like to do same then join us! Here, you can make worldwide friends while enjoying the game. Anyone from any race and country speaking any language can join our Discord and gaming servers. We have clan members from US, Canada, Europe, Sri Lanka, India, Japan, Australia, Brazil, UK, Austria, Poland, Finland and many other countries. It doesn't matter how much good you are in the game or how much good English you speak. We believe in making new friends from all over the world. If you want to have fun and want to make new friends join up our gaming servers and our VoIP servers any day and at any time. .

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.