Jump to content
  • Sign Up

Other How to join us / What we look for.


daredevil
 Share

Recommended Posts

  • Administrators

We look for few things when we invite someone in our community:

 

1. You should be mature.

 

2. You should know all admin commands, rules and regulation.

 

3. You should be forum AND server regular for at least 1 to 3 months. If you are not forums regular then you will not know whats going on with other servers and other members. Only with forums you will be able to communicate with other members of different timezone.

 

4. Minimum age required is 15. If you are younger then 15 then be patient or get vent.

 

5. You should have enough balls to join loosing team when teams are imbalance. You should be the first one to move if teams are unbalanced.

 

6. We don't tolerate admin abuse. If you are found doing it you will be demoted.

 

7. If you are vent regular it will be big plus for you. It will help us to know you faster and hence your application will take less time. Some vent regulars have joined us in less then 2 weeks. If you think you are shy and don't want to join vent then it's your choice.

 

8. We have democracy system. You will need 80% yes from other members. So, if you think you will be good with founders and b*** on other members and regulars and you will be able to join us then it's not going to happen.

 

If you think you have those points then post an application in our join section. If you think you are internet retard who enjoys in bitching on other players every 30 seconds then we will just mute/kick/ban you on forums and server.

 

The end motive of our community is to provide enjoyable gaming server for all race, age and sex where everyone can enjoy and make friends.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • Administrators

How to join us / What we look for.

-----------------------------------------------

 

Kuinka liittyä meihin / Mihin kiinnitämme huomioita.

 

Kiinnitämme muutamiin asioihin huomiota kun kutsumme jonkun yhteisöömme:

 

1. Sinun täytyy käyttäytyä kuin aikuinen.

 

2. Sinun täytyy tietää/osata kaikki komennot, säännöt ja asetukset.

 

3. Sinun tulisi olla forumin JA serverin säännöllinen käyttäjä vähintään 1 - 3 kuukautta. Jos et ole forumin säännöllinen käyttäjä et tiedä mitä on meneillään toisilla servereillä ja toisilla jäsenillä. Vain forumilla voit kommunikoida toisten jäsenien kanssa joilla on eri aikavyöhyke.

 

4. Minimi ikä on 15. Jos olet nuorempi kuin 15 ole kärsivällinen tai hanki vent.

 

5. Sinulla täytyy olla tarpeeksi kanttia liittyä huonompaan joukkueeseen kun joukkueet ovat epätasaiset/ toinen joukkue on selvästi huonompi. Sinun tulisi olla ensimmäinen joka vaihtaa joukkuetta mikäli ovat epätasaiset.

 

6. Emme hyväksy komentojen väärinkäyttöä. Jos saamme tietää että olet käyttänyt komentoja väärin sinut alennetaan.

 

7. Jos käytät vent säännöllisesti niin se on iso plus. Se auttaa meitä tuntemaan sinut nopeammin ja jouduttaa hakemuksesi käsittelyä. Jotkin vent:tin käyttäjät ovat liittyneet meihin jopa 2 viikon kuluttua. Jos luulet että olet ujo, etkä tahdo liittyä vent keskusteluun, se on sinun päätös.

 

8. Meillä on tasavalta systeemi. Tarvitset 80% kyllä muilta jäseniltä. Niinpä, jos luulet että olet asiallinen perustajien kanssa ja epäasiallinen muiden jäsenten/pelaajien kesken silloin ei ole mahdollisuutta liittyä.

 

Jos olet sitä mieltä että että täytät edellä mainitut ehdot, tee hakemus meidän liittymis osioon. Jos luulet että olet internet ääliö joka nauttii muiden pelaajien häiritsemisestä joka 30 sekunti silloin me mute/kick/ban sinut forumilta ja servereiltä.

 

Pääasiassa yhteisömme tarkoitus on tarjota nautittava peliserveri, rotuun, ikään ja sukupuoleen missä kaikki voivat nauttia pelaamisesta ja saada uusia ystäviä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.