Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

need some help and don't no what to do

- - - - -

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
*Kiba*

*Kiba*

    L7: Teacher

  • ET Member
  • 1,068 posts
126
On the road to fame
  • EvolveHQ:darkkiba
  • Admin:12
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Kiba or Yu or Venom
  • Steam ID:darkkiba420

Donator

this is a first for me i never seen this before i can't get a screen shot of it but it says

Error
CL_parsepacketentities:end of message

i have really really bad lag then it fine with little red spicks on my lag meanter sorry about the bad spelling then i get kick with that sometime it something different it piss me off

this is a new pc had it for like aaaa 3 or 4 months now


it windowns 7

500 GB HardDrive
3GB Of Ram
radeon 5sesers


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Jaaa!&

Jaaa!&

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 627 posts
34
Getting Better
  • Admin:0
  • Server:Silent #1
Contributor
This indicates a packet did not come through as expected, if you are trying to play the game on your own server, it may be something with your system outside of the network device, but for now lets assume its correct.

1. Upgrade the drivers
2. If you are doing this hooked up to an ACTUAL network, check the cables, etc.. can you transmit files and such?
3. Try disebeling the firewall all togather to test it, it may be blocking the port the game uses. Try setting it to allow all netowrk traffic for a minute, if that doesn't fix it, then use CTRL+ALT+DEL and make sure to end task the firewall, if it still does not work, you've ruled out the firewall.
4. Spyware, notorious for screwing with TCP/IP multiplayer games. There are several spyware apps out there, but I suggest adaware from lavasoft, avaiable here www.lavasoftusa.com

Different solution:

Connecting Error Messages -
CL_ParsePacketEntity: end of message
configstrings > MAX_CONFIGSTRING
CL_ParseGamestate: bad command byte


Nicked (and edited) the response by Rain:

I get disconnected upon joining servers with the error message "CL_ParsePacketEntity: end of message". Any ideas of how to fix this?

Open console and type in:
/reconnect

ET has a bit of a bug that can cause the client to attempt to send commands to the server before the connection is setup; the net result of this bug is that the initial data the server sends will be decrypted properly. The incorrectly decrypted data will still be interpreted, and will result in messages like 'configstrings > MAX_CONFIGSTRING', 'CL_ParsePacketEntities: end of message', or 'CL_ParseGamestate: bad command byte'.

You can mitigate the problem by making a conscious effort to avoid pressing any keys or mouse buttons (including the wheel) that result in commands being sent to the server (e.g. weapnext, weapprev) between the 'Awaiting challenge...' message and the actual level-loading screen.

#3
*Kiba*

*Kiba*

    L7: Teacher

  • ET Member
  • 1,068 posts
126
On the road to fame
  • EvolveHQ:darkkiba
  • Admin:12
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Kiba or Yu or Venom
  • Steam ID:darkkiba420

Donator

i am pettier sure my drivers are up to date and i have cable and yes i can and i don't think it my firewall i never had this problem before on this pc or my old one and as for spyware i have north

#4
Jaaa!&

Jaaa!&

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 627 posts
34
Getting Better
  • Admin:0
  • Server:Silent #1
Contributor
The only other thing that would be considered would be a crack version of the game, but i doubt you have a cracked version of the game.

#5
*Kiba*

*Kiba*

    L7: Teacher

  • ET Member
  • 1,068 posts
126
On the road to fame
  • EvolveHQ:darkkiba
  • Admin:12
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Kiba or Yu or Venom
  • Steam ID:darkkiba420

Donator

no i don't think so i have a back up of the game on a cd so i don't haft to go download the game off the net and just to be sure how do i look and see if my drivers are update




ps would uninstalling the game and reinstalling it fix this problem ?

#6
Jaaa!&

Jaaa!&

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 627 posts
34
Getting Better
  • Admin:0
  • Server:Silent #1
Contributor
Start> My Computer> right-click Manage> Device Manager> DVD/CD-ROM drives> CD-ROM> update

#7
Jaaa!&

Jaaa!&

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 627 posts
34
Getting Better
  • Admin:0
  • Server:Silent #1
Contributor
Yes, completly deleting the folder will fix the problem, erase the entire ETfolder. You might be able to save your ETkey and that way you dont loose your levels for xp, but you will lose your CFG's and Maps saved in that folder. I suggjest not keeping anything but your ETkey

#8
*Kiba*

*Kiba*

    L7: Teacher

  • ET Member
  • 1,068 posts
126
On the road to fame
  • EvolveHQ:darkkiba
  • Admin:12
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Kiba or Yu or Venom
  • Steam ID:darkkiba420

Donator

okay i think i well do that then pain in the ass downloading all the maps again but if it fixes my problem it better then trying all this stuff out

#9
*Kiba*

*Kiba*

    L7: Teacher

  • ET Member
  • 1,068 posts
126
On the road to fame
  • EvolveHQ:darkkiba
  • Admin:12
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Kiba or Yu or Venom
  • Steam ID:darkkiba420

Donator

nope it did not fix my problem and now my etkey not working -.- i really starting to get stress out




i bbl if anyone as has anymore helpful info it would help i check it later going to lay down

#10
RoosterCogburn

RoosterCogburn

    L6: Expert

  • Regular User
  • 881 posts
45
Getting Better
  • Admin:14
  • Server:Silent #1
Reset your router.

I had this problem a couple weeks ago. I unplugged my router from the wall and let it sit for 30 mins. Plugged it back in and poof no more.

#11
=FlA=Incom!ng*

=FlA=Incom!ng*

    L5: Journeyman

  • Busted Cheater
  • 720 posts
13
A step in the right direction
  • Server:None
Contributor
I notice when you post demos they are 2.55 dm_82 which means you're running 2.55 only, update your whole ET game, it will help you game run alot better.

Use This: Wolfenstein ET 2.55-2.6b Full Setup

*Don't forget to make a copy of your ETkey before running this program.

okay i think i well do that then pain in the ass downloading all the maps again but if it fixes my problem it better then trying all this stuff out


Just save all your maps into a folder( place on desktop when doing new installation) after all updated put the maps folder back into your ETmain and you will be all set.

#12
*Kiba*

*Kiba*

    L7: Teacher

  • ET Member
  • 1,068 posts
126
On the road to fame
  • EvolveHQ:darkkiba
  • Admin:12
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Kiba or Yu or Venom
  • Steam ID:darkkiba420

Donator

ya i have the full set up it was my net that f*** all my shit up




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users