Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Help With ET

- - - - -

  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#1
XLimonX

XLimonX

    L1: Learner

  • User
  • 11 posts
0
Unknown at this point
Hey, I am XLimonX and ive been playin ET for a while now boout 4 years but i regularly stop and come back to play so i decided i wanted to come back and play Some ET! :P so i downloaded the Et_wolf.exe and everything was going smooth installed the game no problem. after that Blahh everything started to go upside down anyway so when i entered the main servers and everything First
a)my Servers won't show up
b)When ever i enter the game my internet just offlines disconnects Its only when ever i enter the game
c)i got No clue, idea on how to fix.

It'd be nice if anyone can really help me out ive been playin ET for a long time especially in your servers guys i really enjoyed it so if you guys got any solutions for me it would be Helpful

Thanks alot.


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Achiyan

Achiyan

    Huge thanks to Vix. I love this!!!

  • ET Member
  • 2,439 posts
611
Has a brilliant future
  • Admin:14
  • Server:Jay1
  • T-M:ET: 1-1

Donator

have you tried updating to 2.6b?

#3
XLimonX

XLimonX

    L1: Learner

  • User
  • 11 posts
0
Unknown at this point
Yes sir nothin worked my Internet just disconnects when ever I enter the game

#4
Papito*

Papito*

    The Love Maker

  • ET Member
  • 4,988 posts
1,467
Name known to all
  • Admin:15
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Mex!ckano
  • T-M:ET: 3-2
Contributor
XP, vista or 7? Did you added the game to firewall exceptions? Or did you disabled your firewall?

#5
XLimonX

XLimonX

    L1: Learner

  • User
  • 11 posts
0
Unknown at this point
Hmm well I tried it on vista and xp so you want me to disable wolf through firewall or let it go?

Sorry I mean vista and windows 7 my bad

#6
Papito*

Papito*

    The Love Maker

  • ET Member
  • 4,988 posts
1,467
Name known to all
  • Admin:15
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:Mex!ckano
  • T-M:ET: 3-2
Contributor

Hmm well I tried it on vista and xp so you want me to disable wolf through firewall or let it go?

Sorry I mean vista and windows 7 my bad

Disable your firewall.

#7
Chuckun

Chuckun

    The Chuckunator

  • Co-Leader
  • 5,935 posts
1,658
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:=F|A=TeaAndScones
Contributor
You might need to set up port forwarding on your router too..

Choose your router from the long list at the bottom here: http://portforward.c...routerindex.htm

Then 'skip advert' at the top right of the page when you click on your router.. and locate "Wolfenstein Enemy Territory" from the next list.

It will explain how to forward the ports on your specific router.

Chuckun

#8
XLimonX

XLimonX

    L1: Learner

  • User
  • 11 posts
0
Unknown at this point
Hey Thanks im not quite Done yet, but almost i got a question for you Chuckun at this Link>http://portforward.c...y_Territory.htm
What do you put for your Ip adress? your router Ip adress?

#9
Achiyan

Achiyan

    Huge thanks to Vix. I love this!!!

  • ET Member
  • 2,439 posts
611
Has a brilliant future
  • Admin:14
  • Server:Jay1
  • T-M:ET: 1-1

Donator

i port forwarded once but...i forget. i had a netgear router so it was different. im thinkin its the routers ip. but also if you are on vista/7 try running as administrator.

#10
Chuckun

Chuckun

    The Chuckunator

  • Co-Leader
  • 5,935 posts
1,658
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:=F|A=TeaAndScones
Contributor

Hey Thanks im not quite Done yet, but almost i got a question for you Chuckun at this Link>http://portforward.c...y_Territory.htm
What do you put for your Ip adress? your router Ip adress?


No you'd put the static IP of your PC.. But I think it's saying you can leave it blank.. Try leaving it blank to start off with :)

#11
XLimonX

XLimonX

    L1: Learner

  • User
  • 11 posts
0
Unknown at this point
i left it blank but then its says i need to put an ip well ima try to put My PC's Ip and my Routers ip?

#12
Chuckun

Chuckun

    The Chuckunator

  • Co-Leader
  • 5,935 posts
1,658
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:=F|A=TeaAndScones
Contributor

i left it blank but then its says i need to put an ip well ima try to put My PC's Ip and my Routers ip?


Not your routers IP, just your computer IP..

if you need help finding your computers IP do the following>

Run CMD (Start menu > run/search > cmd.exe)

type ipconfig

Somewhere in all the info that spits out it will say IPV4 Address: 192.169.*.* -whatever that says, is your pc IP.

#13
XLimonX

XLimonX

    L1: Learner

  • User
  • 11 posts
0
Unknown at this point
kay well i tried with Ip adress of PC that didnt work... lets try now My routers IP

#14
XLimonX

XLimonX

    L1: Learner

  • User
  • 11 posts
0
Unknown at this point
Ehh its shows me 2 Ip adresses which one i tried both its says the webpage is down.... do i put the ip adress for all those colloms all the way to the buttom?

#15
Chuckun

Chuckun

    The Chuckunator

  • Co-Leader
  • 5,935 posts
1,658
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:=F|A=TeaAndScones
Contributor

Ehh its shows me 2 Ip adresses which one i tried both its says the webpage is down.... do i put the ip adress for all those colloms all the way to the buttom?



I really dont know what you mean..

1) Access your router via http://192.168.1.1/ or http://192.168.1.2/ or http://192.168.2.1/ or http://192.168.2.2/ are the most common.
2) enter your admin username and password.
3) follow instructions from portforward.com. - if anywhere asks for the IP in that, then use your computers IP




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users