Jump to content
daredevil

Other Promotions. - How to get promoted and get higher admin level.

Recommended Posts

Promotions. - How to get promoted and get higher admin level.

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

Ylennykset. - Kuinka saada ylennys ja korkeampi käyttäjä level.

 

Tässä on muutama kriteeri milloin ylennämme jonku korkeammalle käyttäjä levelille.

 

1. Kuinka kypsä/aikuinen pelaaja on?

 

2. Kuinka monta muuta jäsentä hän tuntee?onko pelaaja avoin vai varovainen?Tuleeko ne pelaajat toimeen muiden kanssa hyvin.

 

3. Kuinka paljon peliälyä pelaajalla on? Kuinka paljon on tietoa pelinylläpitäjän toimesta. Tietääkö hän kuinka käyttää Whois, katsoa demoja, tietääkö kaikki käyttäjä komennot jne?

 

4. Kuinka aktiivinen hän on servereillä + forumilla?

 

5. Osallistuuko hän aktiivisesti keskusteluihin tekeäkseen yhteisöstä paremman? Antaako hän hyvää palautetta kun sitä tarvitaan?

 

6. Vaikuttaako paha päivä, tappoputkien katkeaminen jne. hänen päätöksiinsä? Tuleeko hän nöyryytetyksi helposti? Ottaako hän internetin liian vakavasti.

 

7. Ymmärtääkö ihmiset mitä hän kirjoittaa? Onko hänellä taito korjata ongelmia 2 muun ihmisen väliltä jos he kinastelevat jostain olemattomasta syystä?

 

8. Minkälaista kieltä pelaaja käyttää forumeilla ja serveri? Ajattele, jos meidän täytyy nähdä joka postissa CAPS tai joka toisella rivillä f***,f***ing sucks, jne. silloin se tosiaan muistuttaa minua zyx tympeistä klaanin jäsenistä.

 

9. Voiko hän lahjoittaa vähän rahaa tai edes yrittää lahjoittaa edes muutaman $$/kuukausi/vuosi servereiden laskuihin?

 

10. Kuinka hyvin pelaaja pitää joukkueet tasapainossa. Tämä on tärkeä. Me emme koskaan ylennä yhtään adminia kuka !putteam toisia serverin pelaajia eikä koskaan siirrä itseään heikompaan joukkueeseen.

 

11. Löytääkö/ehdottaako hän uusia hyviä jäseniä? Me tarvitsemme edelleen uusia jäseniä pitääksemme peliserverimme pelattavuuden hyvänä.

 

Jos käytät väärin mitään komentoja silloin sinut alennetaan ennenkuin ylennetään. Me yleensä annamme sinulle mahdollisuuden korjata virheesi, mutta älä koettele johtajan kärsivällisyyttä, joskus ylläpitäjän komentojen väärikäyttö johtaa serveriltä estämiseen/forumilta poistamiseen.

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

good to know and nice to read this on Finnish 2 :)

Edited by ELEKTRONI

Share this post


Link to post
Share on other sites

Revive a topic that is from 2009, great job.

 

/locked

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×