Jump to content
  • 0
Lepy.

Warning couldn't find image for shader ?

Question

Heya, I've been trying to connect on F||A Hardcore but this is what shows up in my console after I get disconnected :

 

Untitled.jpg

 

Anyone knows what's up ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Try to re-Install ET again, and see what will happen , you miss some files.

 

or , Maybe this only show when you connect to next map ? Can you connect server normally ?

 

Thx.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yeah, I've been able to connect to other servers but not the Hardcore one, I'm clueless.

 

Lepz

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

First see if you can join silent if you can then I have no idea, If you cant join. delete the silent 5.0 pk3 in your silent folder and run PK3 cleaner then try to join again. HC server uses the same silent pk3 as silent server

 

Good luck

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm now getting the same error, so it's either a silent bug which we've experienced before most, or server-side problem.

 

Chuck

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

if you are able to connect to silent, but not hardcore, try to connect to silent, and then do

/connect 216.155.146.19:27960 (hardcore), whilst on the silent server.

 

If you can't connect to either, then do what waster said.- delete silent-5.0pk3, and then connect to the server to redownload 1 with those files

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

From Silent Mod Team:

I tested connecting to that server and it worked fine.

How are people connecting to this server when the problem occurs.

Do they try directly from desktop or are they already on some server when connecting?

Do they use some custom buttoms or commands for it?

Is the server configured to do redirecting when it is full?

 

Please Give me the answers to these questions It'll help Lots Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

From Silent Mod Team:

 

 

Please Give me the answers to these questions It'll help Lots Thanks!

 

Answered on MGT :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i did the /vid_restart and it worked to clear the ghost bars,

 

and this is what it says-

 

Couldn't load an official pak file; verify your installation and make sure it has been updated to the latest version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Couldn't load an official pak file; verify your installation and make sure it has been updated to the latest version.

Check out this topic from last night from a user with the same problem

http://fearless-assassins.com/topic/26260-what-do-i-do/page__fromsearch__1

 

and also check this tutorial from Alexandra which should help :)

http://fearless-assassins.com/tutorials/article/116-how-to-fix-et-couldnt-load-official-pak-file-and-verify-your-installation-error/

 

Good luck!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.