Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Bi0s

PING ISSUE

Question

lately when i play on the nitmod server my ping goes crazy will hit 300 to 400 at times just have to wait then it goes back to normal and i can play for awhile till it does it again never had an issue on the nitmod server with my ping any ideas thanks..

 

24990554.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

lately when i play on the nitmod server my ping goes crazy will hit 300 to 400 at times just have to wait then it goes back to normal and i can play for awhile till it does it again never had an issue on the nitmod server with my ping any ideas thanks..

 

24990554.png

 

i also have this problem on most of the servers i play!especially pub and nitmod,but i dont think there is a solution(hope there is :P)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Alright, I had this problem as well. Just try to turn your router off, wait 30 seconds and then turn it on again. If this does not solve your problem, try another entrance for either your cable or your USB receiver.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.