Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Lil Problem.... NVM ITS A BIGGY

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
rain

rain

    L2: Beginner

  • User
  • 29 posts
0
Unknown at this point
Alright, one day i was just playing, and then it suddenly just disconnected me. So i reconnected and it did it again. So i was like WTF!
So when i opened my consle it said O/S execption! So then i was like OMFG! WTF IS DAT!!! :mad
So i just unistalled wolfenstien and deleted the wolfenstien directory, then reinstalled. After reinstalling i tried to go back on F|A server.
So then i connect and everything, then after about 4 secs of playing , the game just stops working and closes. So then i reinstalled it again!
And this time, after about 6 secs of playing it kicks me from your server and says i cannot rejoin for 1 min.... :mad

PLEASE HELP ME!!! :thanks :help


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,970
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor
Are u using vista?

If yes. Right click on et.exe and run the game as administrator.

For permanent fix:

Righ click on et.exe -> Properties -> Compability tab -> Select run as administrator. -> Hit apply.

Thats it.

2. Update your PB from here:

viewtopic.php?f=12&t=21

3. Join now and see if it works for you.

#3
rain

rain

    L2: Beginner

  • User
  • 29 posts
0
Unknown at this point
My et has always been running as Administator.
Oh, and do you have any idea what O/S execption is?
And anyways thanks i think it works.

#4
daredevil

daredevil

    Profiler

  • Administrators
  • 25,166 posts
14,970
Guardian of the faith
  • Xbox Live:hellreturn
  • EvolveHQ:hellreturn
  • Admin:21
  • Server:None
  • Alias:hellreturn
  • T-M:1-0
Contributor
Does it works or still not working?

#5
rain

rain

    L2: Beginner

  • User
  • 29 posts
0
Unknown at this point
Thanks it works :lol: :thanks :thanks :thanks




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users