Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Abnormally low FPS

- - - - - wolfenstein

Best Answer SunLight, 19 January 2014 - 01:57 AM

Radeon card? have you tried r_primitives 2?

Go to the full post »


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#16
Kat0n

Kat0n

    The Executioner

  • Honored Veteran
  • 3,746 posts
2,299
Is a bearer of wisdom
  • EvolveHQ:Kat0n
  • Admin:19
  • Server:NQ1
  • Alias:=F|A=Kat0n>
  • Steam ID:STEAM_0:1:62777065
  • T-M:ET: 15-12
    COD: 0-0
    TF2: 0-0

Donator

Ok have to "revive" this topic, managed to fix the problem on all the servers...except NoQ1, and only NoQ1 (no problem on NoQ3 for example). Dunno where it comes from, first I thought it was because I typed the command /wait -1 and disconnected afterwards, but that's not that. + everything works fine on the other servers. Sorry to bother you with this problem again, any suggestion? Otherwise I'll still visit NoQ1 from time to time and rather focus on servers which need prior help (even if NoQ1 needs help)




Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#17
Kat0n

Kat0n

    The Executioner

  • Honored Veteran
  • 3,746 posts
2,299
Is a bearer of wisdom
  • EvolveHQ:Kat0n
  • Admin:19
  • Server:NQ1
  • Alias:=F|A=Kat0n>
  • Steam ID:STEAM_0:1:62777065
  • T-M:ET: 15-12
    COD: 0-0
    TF2: 0-0

Donator

Problem fixed, /r_primitives 2 was the right command indeed, but missed sunlight's post...argh. Thanks to sunlight and assassin :)


Edited by Kat0n, 20 July 2014 - 06:55 AM.


#18
assas1n

assas1n

    L3: Novice

  • ET Member
  • 112 posts
53
Getting Better
  • Admin:14
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:assas1n
  • T-M:ET: 3-2

My pleasure :) Hope those extra FPS gets you more frags hehehehe







Also tagged with one or more of these keywords: wolfenstein

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users