Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Bots on Siwa Oasis...

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Homtatomtado

Homtatomtado

    L2: Beginner

  • Regular User
  • 44 posts
2
Unknown at this point
  • Server:None
Hi!

Generally, I dont mind playing on a Server with a few bots to keep the teams even, but on Siwa Oasis, on the Allies side, theres something wrong with the bots...
they just stay near the Spawn and spam support fire...

i remember playing a few years ago, where the bots acted normally, so is there anything wrong with the server (NQ 3) or is it a general thing on this map?


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Chuckun

Chuckun

    The Chuckunator

  • Co-Leader
  • 5,935 posts
1,658
Name known to all
  • Admin:19
  • Server:Hardcore ET
  • Alias:=F|A=TeaAndScones
Contributor
Sounds like a waypoint error.. But I've also seen a bug on that map whereby the spawn flag can still be captured by the axis even after the city wall is breached.. Maybe that has something to do with it in this particular case?

#3
Homtatomtado

Homtatomtado

    L2: Beginner

  • Regular User
  • 44 posts
2
Unknown at this point
  • Server:None
havent seen this yet...

only the thing with the bots... and not just once, but everytime there is a bot on the allies team on siwa oasis... and i can tell you, its really annoying^^




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users