Jump to content

Question

At first I want to say hi, i joined your gaming comunity site, i played before a lot on your servers and now i have a problem

 

As of today I get dissconnected every time I try to play WET a message saying GUID is unknown is displayed

I have etkey in my PB directory in Appdata/local....ET folder

I have Windows 7 and guys tryed to help me ingame with some commands but it's not working

 

HELP PLEASE

 

Thanx

 

no_name983 aka pero<spetsnaz>

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Not working?

If /cl_guid reveals that you have an *Unknown* guid, join a server then type the following:

/pb_cl_enable; pb_system 1; pb_writecfg; reconnect;

This should solve all issues.

 

should fix your problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yesterday I tried to help him and he has already followed this instruction during the game. It was still not working.

 

Maybe also copy your etkey in C: Program Files \ Wolfenstein - Enemy Territory \ etmain directory.

 

Keep us informed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

are you running as an administrator?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Oh my god, I forgot about all this ET problem of mine, I'll try to reinstall the game and report to you on your server if there's anyone there maybe they can help :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.