Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
yellow flash

etkey problems

Question

So i played 2 days ago fine i hade my xp saved from the server restart wich was like 3-4 month ago cant remember and i hade my admin lvl on recruit server.

 

i started ET today as usual but i couldnot find any servers i check forums/googled. first i tryed update PB but after that i never could open et after i started in 10 sec it gave error and shutted it down.

so i reinsttaled et and saved etkey.Now i see servers but i lose my xp everytime i start et and i dont have my admin lvls atm. I tryed to get new etkey and change it to etmain folder also changed into pb folder (User->Appdata->local->ET) <- that was sayd on etkey.org that u should do if u got vista. so if anyone got solutions would be great if not its cool since i get new comp on 24th dec ^^ and i will instal ET in there and i get new etkey so its only a week tbh but if u could fix it i could take old etkey to that comp. Thanks b4 hand to all who read and scrathes their heads.

 

for more info just ask and i try scratch my head the best i can

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Open ET, before joining any server type /pb_cl_enable

 

Join jay1, see if you got guid (pb_myguid)

Close ET, not only disconnect

Open ET, join Jay1 check if all ok.

 

Should be ok, post result :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks works now:)

 

only diff is i got now diff etkey than i used to have but it saves my guide and xp now . since after i got frustrated i deleted all to et when reinstalled etkey included ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×