Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Weird ingame colors

- - - - - et enemy territory config

  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#16
boki

boki

    L3: Novice

  • ET Member
  • 207 posts
151
On a distinguished road
  • Admin:14
  • Server:Jay1
  • Alias:=F|A= boki >>>
  • Steam ID:boki_grozni
  • T-M:3-0
Contributor

Ok, I found the little bugger - r_colorMipLevels

 

Was set to 1, instead of default value 0. As soon as I changed it back to default value, colors were restored to their normal state.




Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#17
docwarren

docwarren

    BadMoFo

  • Co-Leader
  • 3,231 posts
1,632
Name known to all
  • EvolveHQ:docwarren
  • Admin:19
  • Server:COD4 #3
  • Alias:=F|A=docwarren
  • T-M:12-8

Donator

Contributor

My laptop did that just before the video card took a dump.


Edited by docwarren, 04 September 2016 - 08:04 PM.


#18
boki

boki

    L3: Novice

  • ET Member
  • 207 posts
151
On a distinguished road
  • Admin:14
  • Server:Jay1
  • Alias:=F|A= boki >>>
  • Steam ID:boki_grozni
  • T-M:3-0
Contributor

My laptop did that just before the video card took a dump.

I hope mine will not! :unsure: :o



#19
schNee

schNee

    L6: Expert

  • ET Member
  • 822 posts
714
I am just really nice
  • Admin:12
  • Server:Silent #1
  • Alias:=F|A=schNee
  • Steam ID:76561198332898621
  • T-M:1-0

Donator

hax ;)

 

so it was a setting, looks like test mod.







Also tagged with one or more of these keywords: et, enemy territory, config

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users