Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Connection Interuption

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Flanker

Flanker

    Newbie

  • User
  • 7 posts
1
Unknown at this point
  • Server:None
**Edit** Dangit, posted in the wrong tab meant to put this in the ET-Support, Sorry about that.


Greetings,

First time on the boards.

It's been a while since I have played ET, and finally got some time to play it again.

I forgot how much fun this game is.

After finally getting my autoexec set up, and got a good refresher playing a few hours, I have been getting constant Connection Interuption messages. I have very low pings on each server I connect to and I am not sure what other settings to change to fix this.

Any help would be greatly appreciated.

Cheers,

Flanker

Edited by Flanker, 26 March 2012 - 07:53 PM.



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
yellow flash

yellow flash

    nublet

  • Staff
  • 2,991 posts
1,133
Name known to all
  • Admin:18
  • Server:Jay1

Donator

Contributor
i hade same problem try this /com_maxfps 90 or 125

#3
Olykiller

Olykiller

    L5: Journeyman

  • Regular User
  • 683 posts
191
On a distinguished road
  • Server:Jay1
also had big lags yesterday
999 connection interrupted and that stuff :(
all my settings looked good though

#4
Flanker

Flanker

    Newbie

  • User
  • 7 posts
1
Unknown at this point
  • Server:None
Thank you for trying to help.

I tried both 90 and 125 but neither seemed to make a difference.

Is there any other areas I should look into?

#5
Flanker

Flanker

    Newbie

  • User
  • 7 posts
1
Unknown at this point
  • Server:None
I also noticed each time I start ET, I have to go to my profile and adjust it from ISDN to LAN.

Incase that has anything to do with the issue.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users