Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

problem getting onto 2.6b

- - - - -

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
pepe.

pepe.

    L3: Novice

  • User
  • 293 posts
1
Unknown at this point
when i used ETstartpro from the vid that epicofail made, it said " Couldn't load an official pak file; verify your installation and make sure it has been updated to the latest version" i updated all the possible PB things, idk what else to do. can someone help me please? :help


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Tonka

Tonka

    L8: Grand Teacher

  • Honored Veteran
  • 1,775 posts
427
Has a brilliant future
  • Admin:19
  • Server:NQ3
  • Alias:Pantser
http://fearless-assa....php?f=34&t=805

This is one of Dare's suggestions to install 2.6b, maybe it will work out better for you.

#3
pepe.

pepe.

    L3: Novice

  • User
  • 293 posts
1
Unknown at this point
that would help but, im just wondering how to fix my etstarterpro

thx though tonka

#4
epicofail

epicofail

    L5: Journeyman

  • Co-Leader
  • 782 posts
63
Getting Better
  • Admin:19
  • Server:Jay1
Contributor

that would help but, im just wondering how to fix my etstarterpro

thx though tonka


Can you take screenshot of the error?

#5
JARHEADE9

JARHEADE9

    L3: Novice

  • User
  • 288 posts
1
Unknown at this point
  • Admin:11
ok my problem is i have windows vista 64 bit and cant seem to get the 2.60b patch working at all i even had to re install 2.55 after i used your download any ideas ?

#6
pepe.

pepe.

    L3: Novice

  • User
  • 293 posts
1
Unknown at this point
i cant take pic of it because the console comes down overtop of it. i tried pressing F11 but that only works if your in a server. i tried moving the window down but that doesnt work. and i cant take screenshots with xfire so no i cant take a pic of it. but it does say exactly what i wrote the first post, word for word

#7
epicofail

epicofail

    L5: Journeyman

  • Co-Leader
  • 782 posts
63
Getting Better
  • Admin:19
  • Server:Jay1
Contributor

i cant take pic of it because the console comes down overtop of it. i tried pressing F11 but that only works if your in a server. i tried moving the window down but that doesnt work. and i cant take screenshots with xfire so no i cant take a pic of it. but it does say exactly what i wrote the first post, word for word


K, I would try the "Print Screen" Key on your keyboard and open Microsoft Paint, then Ctrl-V (paste) it, Save it, and upload to imageshack or something uploading site..

___

You should try uninstalling etstarterpro and see if you get that error. If you don't then, reinstall ETStarterPro, if u want..

EDIT:
NVM about the screenshot, i see what your saying. I believe you are getting this error:
Posted Image

In that case, download this patch and install it: http://returntocastl...;39483#Download
and Then try to play.. You should be all set.

#8
pepe.

pepe.

    L3: Novice

  • User
  • 293 posts
1
Unknown at this point
yes thatwas the window, thx for the link it worked perfectly :)

#9
epicofail

epicofail

    L5: Journeyman

  • Co-Leader
  • 782 posts
63
Getting Better
  • Admin:19
  • Server:Jay1
Contributor

yes thatwas the window, thx for the link it worked perfectly :)


Anytime M8 :hi




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users