Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Steam Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

ET Lags bad

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
CreAtioN

CreAtioN

    L3: Novice

  • Banned
  • 256 posts
1
Unknown at this point
Hey guys,
I think you changed a command in the server so when I load my cfg it goes to 125fps which makes me lag bad. I can always change that back to 76fps but i still lag. I tried /rate 25000. Any other suggestions to make me lag less? Ever since its been changed to 125 ive had 300+ ping when it used to be 220ish.
Thanks


Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
PHANTASM

PHANTASM

    L8: Grand Teacher

  • Regular User
  • 1,963 posts
90
On the road to fame
  • Admin:XIII
  • Server:Jay2
Contributor
geez I can think of ten things you can try:

set pb_sleep 500
set com_hunkmegs 256
set cl_maxpackets 30
set com_maxfps 76 (or lower)
set cg_autorate 1
set cg_optimizeprediction 0
set cg_smoothclients 0
set cl_packetdup 0

ok so thats only 8 lol

#3
CreAtioN

CreAtioN

    L3: Novice

  • Banned
  • 256 posts
1
Unknown at this point
Ok thanks :)

Edit:
Added all those commands and still got 500 ping. Ill try playing without xfire and all applications closed.

Edited by +GoD+Prone, 20 January 2011 - 04:07 AM.


#4
INDIAN**

INDIAN**

    L5: Journeyman

  • Inactive Member
  • 677 posts
80
On the road to fame
  • Admin:15
  • Server:Jay1
  • Alias:=F|A=INDIAN
  • T-M:ET: 7-3
they even didn't worked for me as always i got 350 ping.

#5
NAman

NAman

    L3: Novice

  • Regular User
  • 76 posts
1
Unknown at this point
  • Admin:11
  • Server:None
dreams ping is only because of distance from the server all indian ping 350 normaly so yeah....




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users