Jump to content
  • 0
The STALKER

OMFG HELP ME DAREDEVIL!!!!!!!!!!!!!!!! (if you can)

Question

My ET is giving me an error message!!! and the day after ive been accepted to FA... D=<

 

heres whats going on.....

 

1) Wolfenstein ET icon doubleclick

2)main screen click Jaymod or ET PUB (both gimmie shit)

3)Loads map in loading screen

4)it gets to one second In-Game and BLAMMO i get screwed over with the word Fight! repetedally and it freezes

5)i get a "ET.exe program is not responding... blablabla" message and a send/dont send thing

6)i go into technical messages i get this

 

AppName: et.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: pbcl.dll

ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0004f9a3

 

 

ive updated pb

ive updated Nvidia drivers

ive been on the net looking up AppName: et.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: pbcl.dll

ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0004f9a3

 

 

NUTHING WORKS FFS HELP ME PLEASE ITS BEEN MORE THAN 1 DAY SINCE IVE PLAYED ET!!!!!!!!!!!!!!

 

 

lol but seriousally help me if you can much appreciated =D

 

i am also attatching screens to this post

Share this post


Link to post
Share on other sites

47 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

You are getting kicked for command overflow messages. Did u tried hard way to update PB?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

EDIT: READ THIS 1ST DAREDEVIL******

 

 

 

 

 

You are smart boy. You can follow this instructions. If you don't know something or if you are stuck somewhere let us know.

 

http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-et.php

 

 

I obviousally am smart cos ive already tried that lol... another smart thing wood be for sum1 to photobucket pics of their PB folder for men and see if ive installed it correctly and evrythings in place

 

or better yet mabbe i can take screens of ma PB folder and postem up.. i will do that and sum1 can tell me if its rite or not...

 

ALSO Firewall was clean (allowing PB) and i disabled VET Anti Virus nothing happened and it crashed again.

 

Daredevil, wood i need all those PB files on the site now that im an "Admin" ??? cos it sais that all admins nneed the following 6 files wen players only need the 2 corresponding to their OS/ win, mac, linux (i hate you so much linux lol :mad)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I know this will sound dumb, but double check that you have punkbuster enabled for ET. Then try updated using the pb.exe utility located here: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php.

 

Another problem could be if you have pnkbustrA.exe manually disabled in windows, although I'm not sure that would cause a comfail. I have it setup so PnkBustrA.exe only starts up if I open Wolf to play. 1 less process running in the background the rest of the time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
I know this will sound dumb, but double check that you have punkbuster enabled for ET. Then try updated using the pb.exe utility located here: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php.

 

Another problem could be if you have pnkbustrA.exe manually disabled in windows, although I'm not sure that would cause a comfail. I have it setup so PnkBustrA.exe only starts up if I open Wolf to play. 1 less process running in the background the rest of the time.

 

 

Mate in my position, nothing sounds dumb but i tried manually opening pnkbustrB.exe cos A started up wen i entered...

 

ive updated to the latest utility and done updates tho aswell so thnx NoGood very smart idea :D , but didnt help...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
I know this will sound dumb, but double check that you have punkbuster enabled for ET. Then try updated using the pb.exe utility located here: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php.

 

Another problem could be if you have pnkbustrA.exe manually disabled in windows, although I'm not sure that would cause a comfail. I have it setup so PnkBustrA.exe only starts up if I open Wolf to play. 1 less process running in the background the rest of the time.

 

 

Mate in my position, nothing sounds dumb but i tried manually opening pnkbustrB.exe cos A started up wen i entered...

 

ive updated to the latest utility and done updates tho aswell so thnx NoGood very smart idea :D , but didnt help...

 

www.logmein.com

 

Install it and it will give me remote access to your PC. I will try to update PB by myself and it will help me to fix it very quick. Install it and PM me username and pass. Your doing something wrong and i have no idea what you are doing wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

got an easy solution.....

Grab that baseball bat u got in your closet... aim.. and swing at your computer.... :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
got an easy solution.....

Grab that baseball bat u got in your closet... aim.. and swing at your computer.... :lol:

 

lol fem... done it Daredevil... PLEASE dont tgo in to any folders in My Documents.. lol >.>

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

u still have problems? just was looking at pb logs and i see u are still being kicked? Did u fixed it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Baah havent been kiked in the 3 hours i played :D

 

oh cool welcome back!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.