Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Ogi

Grafic problems - GL extensions - punkbuster... help pls

Question

i instaled on my computer oryginal windows about 3 months ago i thought i could dl wolfenstein and play like old times i found server when i was playing year or 2 years ago (FA) and than it started i had much problems with grafic but i was searching all forums about wolfenstein to explain it finally i found the problem it just needed to turn of "GL extensions" and thats all i could play normally but after 2 weeks punkbuster started kicking me cuz of GL extension - he said that i must match it but when i do it i cant play whereever i see shadows nothink more to say also when i turn of punkbuster i cant join server help me pls ,

 

how to tell punkbuster that GL extensions turned off is good ;) ????

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Please post your PC specs and information regarding your GPU.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

1.24 Ghz

512 RAM

Grafic card 512

oryginal windows SP3

 

anythink more ?

btw sorry about my english ( i know it's very bad)

Edited by Ogi

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I too faced same problem

 

Press ` to pull down console (key below esc)

Type this in console to turn on extensions.

 

/seta r_allowExtensions "1"

 

If you join a server, PB gives you 2 min to turn on extension before it kicks you. So you need to be quick.

 

 

PS : Turning on extensions gives a boost to fps in ET. Th difference is nearly 20 - 40 fps.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

ok i typed it in game and it was telling me that it will change when restarting the game so PB kicked me after minute

 

 

THE STORY:

1. extensions "0"

joining a game

typing /seta r_allowExtensions "1"

telling me that will change only with restart

and PB kicking me after 1 minute...

Edited by Ogi

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I believe after you change the extensions, you'll also need to do a /vid_restart

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I believe after you change the extensions, you'll also need to do a /vid_restart

 

Oh sorry I forgot to mention it.

Do as SkyeDarkhawk told. Type /vid_restart in console after enabling the extensions.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

On which server it kicks you?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

NQ i play only NQ servers ;) i will try vid restart and will see ;)

 

yep checked - vid reset makes that extens change to 1 but it shits* my grafic still shadows...

 

i rlly need to have gl extensions ON if not i have shit grafic cant see anythink when move ;/

so if u have time try to find how unblock gl ext "0" on punkbuster.

Edited by Ogi

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Do you happen to have an ATi video card with the latest drivers? If so, uninstall them and download the 10.4 Catalyst driver pack and use those. 10.5 and up breaks OpenGL rendering.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Can you play on F|A 2?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Will try with drivers and will try FA2

but first FA2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×