Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google Sign In
  • Create Account
Photo

Awaiting connection, on S1

- - - - - et silent 1

Best Answer United Blood, 06 April 2017 - 07:05 AM

It is fixed now. I found what Aniky said in the link in my first post fixed it.

 

/net_port 24235

/net_restart

Go to the full post »


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
United Blood

United Blood

    L8: Grand Teacher

  • Co-Leader
  • 1,559 posts
1,828
Name known to all
  • Discord:United Blood#5684
  • Admin:19
  • Server:Silent #1
  • Steam ID:STEAM_0:0:22252633
  • T-M:26-13

Donator

Here's a similar issue to what I have been experiencing: https://fearless-ass...ting-gamestate/

 

It says ''Awaiting connection'' only on Silent 1 and only sometimes.

I play fine most the time. When it happens I can go to other servers and it works.

If I look on Splatterladder it says I'm online with 999 ping but my connections fine.

 

Any help is appreciated.




Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!

#2
Carbonautics

Carbonautics

    L4: Apprentice

  • ET Member
  • 477 posts
242
Will become famous
  • EvolveHQ:Carbonautics
  • Discord:Carbonautix#3747
  • Admin:12
  • Server:Insurgency
  • Alias:Carbonautics
  • Steam ID:STEAM_0:1:179004210
  • T-M:ET:1-0

User's Awards

7 2 2 4
Contributor
Same problem happened to me on HC, which is silent mod, internet is fine,, could connect to other server.
My connection used to drop those days frequently, maybe it was because of that, all I did was shut my modem off, for 5 min, start it, play some other games (online) , and connection dropped like 8-10 times, meaning it restarted like 12 times in 3 hours automaticaly. That somehow solved my problem on hc, hope it helps you .
Srry for late reply , took quite a while for me to notice this thread. Tell me if it helps you. Would like to know if it did. :)

#3
zrong

zrong

    L3: Novice

  • Regular User
  • 122 posts
58
Getting Better
  • Discord:zrong#0860
  • Server:ETSW3
  • Alias:zr0ng
  • Steam ID:STEAM_0:1:200757657

Here's a similar issue to what I have been experiencing: https://fearless-ass...ting-gamestate/

 

It says ''Awaiting connection'' only on Silent 1 and only sometimes.

I play fine most the time. When it happens I can go to other servers and it works.

If I look on Splatterladder it says I'm online with 999 ping but my connections fine.

 

Any help is appreciated.

 

So, can this be marked as solved?

 

Did the other thread help you out permanently?



#4
RedBaird

RedBaird

    What does this thing do? I will push it and see...

  • Leader
  • 8,001 posts
6,873
Honorable bastion of truth
  • EvolveHQ:FA_Redbaird
  • Discord:=F|A=RedBaird#7537
  • Admin:20
  • Server:Jay1
  • Alias:=F|A=RedBaird
  • Steam ID:76561198427105478
  • T-M:ET: 13-4

Donator

So, can this be marked as solved?

 

 

 

Only if United Blood replies that the suggestion fixed his problem.  Carbonautic's tip might not fix this problem, but might help other people searching for solutions to their problems. ;)



#5
Carbonautics

Carbonautics

    L4: Apprentice

  • ET Member
  • 477 posts
242
Will become famous
  • EvolveHQ:Carbonautics
  • Discord:Carbonautix#3747
  • Admin:12
  • Server:Insurgency
  • Alias:Carbonautics
  • Steam ID:STEAM_0:1:179004210
  • T-M:ET:1-0

User's Awards

7 2 2 4
Contributor

Same problem happened to me on HC, which is silent mod, internet is fine,, could connect to other server.
My connection used to drop those days frequently, maybe it was because of that, all I did was shut my modem off, for 5 min, start it, play some other games (online) , and connection dropped like 8-10 times, meaning it restarted like 12 times in 3 hours automaticaly. That somehow solved my problem on hc, hope it helps you .
Srry for late reply , took quite a while for me to notice this thread. Tell me if it helps you. Would like to know if it did. :)

In-short restart your modem, and play after some time. ;)



#6
United Blood

United Blood

    L8: Grand Teacher

  • Co-Leader
  • 1,559 posts
1,828
Name known to all
  • Discord:United Blood#5684
  • Admin:19
  • Server:Silent #1
  • Steam ID:STEAM_0:0:22252633
  • T-M:26-13

Donator

✓  Best Answer

It is fixed now. I found what Aniky said in the link in my first post fixed it.

 

/net_port 24235

/net_restart







Also tagged with one or more of these keywords: et, silent 1

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users