Jump to content
  • 0
Bladez

no volume or sound?

Question

hello everyone. i am having some trouble with getting sound to my game. idk if its with my computer or just the game itself. i have no volume to the game what so ever. i checked all config and system settings with the game and everything was normal. i wasnt on mute, and i also tried downloading adobe player. i cant seem to get any solution. can anyone help me out? im not a computer wiz lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

okay i got it working! i had to uninstall my audio device and restart my PC, which will reinstall it. so now its working and its all good

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You could try /snd_restart and check the volume settings in the ET menu.  You may have to post your etconfig.cfg for our experts to search for cvars that might do that.

 

Do you have sounds on Youtube, via your browser?

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i dont have any volume on youtube via internet

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i dont have any volume on youtube via internet

Is everything plugged in properly?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×