Jump to content
  • 0
Dovaah

Very low FPS

Question

Hello,

 

Yesterday I could run ET with 125 fps ( and that was stable ) and today I can't have more than 20 FPS ( and it's unstable )

 

I haven't touched anything ( CFG of Nvidia configs ) but this could be because of a driver update ?

 

 

Nvidia geforce gtx 760

core i54440

ram 8gb

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

could be /r_primitives 1 or 2    that fix this problem I think its 1 for nvidea

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Damn, that is weird.

 

That did work with r_primitives "2".

 

But I don't understand why I could run the game before.

Anyway, looks like it solved the problem, thanks :)

 

( Don't close the topic please, just in case )

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Everytime I tried someone else cfg on win10, I've had this happen and had to clean out the profiles folder in /jaymod/profiles/ then restart et and let those files rebuild themselves

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I don't run Windows 10..but my graphics runs the best with only and update or two off original when I bought it...also..my card once went default on its own..it didn't have wolf ET on list checked so would not run game right..meaning was not using my choices..running global settings..check 3D settings...hope helps you : ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.