Jump to content

Question

Hi everyone,

 

to those who remember me -> I'm back!

well sort of. 

 

Im writing to ask for your help to run ET, because I cannot join the server (Jaymod 2 anymore)

 

A few months ago, I just tried to connect to my usual server one day and I could not connect any more. I dont have much information to go by, since when I tried to connect to a server, it simply quit the game immediately without any info. At the time I did not look into it further as I was in the process of moving abroad.

 

I am running Mac OS 10.11 and I have deleted all files and data for ET and re-downloaded a fresh copy of ET Legacy. Then I added the pak files from the original wolfenstein ET 2.60D installation.

 

The crashlog.txt does not give me any information. The only thing I noticed is that this seems to happen only when I connect to a Jaymod server. And the server I play in is Jaymod.

 

Can someone please guide me forward in this? Is there any solution possible?

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Welcome back !

Start your game like administartor and first try that : http://fearless-assassins.com/files/file/374-enemy-territory-auto-pk3-cleaner/

If not, read that : http://fearless-assassins.com/topic/75669-problem-under-windows10/

 

Good luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Welcome back !

Start your game like administartor and first try that : http://fearless-assassins.com/files/file/374-enemy-territory-auto-pk3-cleaner/

If not, read that : http://fearless-assassins.com/topic/75669-problem-under-windows10/

 

Good luck.

 

 

 

 

I am running Mac OS 10.11 and I have deleted all files and data for ET and re-downloaded a fresh copy of ET Legacy. Then I added the pak files from the original wolfenstein ET 2.60D installation.

 

 

 

;)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

lol :)

 

I have an update. I did something ( do not ask what as I have no idea) and now I am able to log in the game. BUT. as soon as I enter limbo and click on a flag to join team. Game disconnects.

 

I asked help from the Omega admin who kindly used his admin power to place me in a team himself. Game crashed after around a minute.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

When it disconnects you what does it say? I mean is there any window with crash note?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×