Jump to content
  • 0
Zelly

punkbuster halp

Question

Since punkbuster was literally created by the spawn of a thousand satans, I need help fixing it.

 

What I really want to do though is just rage about it to vent my anger and hopefully regain my sanity, but that isn't important atm.

 

What my issue is:

When I load pb on a server my screen turns grey.

 

Depending on certain things it will even happen when I try to enable pb.

Services appear to load fine

 

]/pb_cl_enable
^5PunkBuster Client: PunkBuster Client (v2.254 | A0) Enabled
^5PunkBuster Client: Changing PunkBuster homepath to [C:\Users\Zelly\AppData\Local\PunkBuster\ET\pb\]
^5PunkBuster Client: Attempting to resolve master4.evenbalance.com
^5PunkBuster Client: Resolved to [50.62.81.163] (0)
^5PunkBuster Client: PunkBuster Client (v2.254 | A0) Enabled
^5PunkBuster Client: Game Version [ET 2.60b win-x86 May  8 2006]
^5PunkBuster Client: Not Connected to a Server
...
... connected to server
...
^5PunkBuster Client: PB Services socket initialized
^5PunkBuster Client: PB Server assigned guid = MYGUIDHERE
^5PunkBuster Client: Receiving from PB Server (l v1.809 | A1382 C2.254)
^5PunkBuster Client: WARNING: ^7PB Kicks for Name Spamming and Non-standard Characters and Level 1 PB Restrictions on this Serv

 

 

I have tried reinstalling various ways

pb service tests pass without error

Tried loading et with default config

and some other stuff over the past 2+ hours lol

 

Umm all I can think of atm, if any more questions I can answer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

18 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Darn. It's one stubborn bug....

Sorry but for now I can't think of anything else.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

No problem thanks for trying!

 

I have never run into someone else with the same issue over my many years of playing, am hoping for a view from a different perspective, to help figure it out. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I wanted to give it time to make sure it worked, but I completely removed ET  and PB from my computer, deleted all the Registry Keys for "wolfenstein" and "punkbuster" and d/l'd the version from Splashdamage, set my screen to 1080 x 960 and have had no problems since.

 

http://www.splashdamage.com/content/download-wolfenstein-enemy-territory

Edited by -=HipKat=-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×