Jump to content
  • 0
audrey

ETPRO help required

Question

I wish for gameday but not on etpro, some of us caaan't connect :(

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

34 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Video resolution and window mod yes. Those other things not yet, will today.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Might be something with your cl_allowdownload which doesn't download when connecting to other servers (FA example as mentioned above)

 

 

Didn't see this one commented as not working. When you load ETPro mod, type in console /cl_allowdownload and check it's 1 not 0. Could be set to 0 only on certain mod.

Second guess, could it have anything to do with .pk3 files?

Third guess, try disabling/enabling punkbuster or updating punkbuster manually (even I think our servers doesn't use punkbuster)

 

Three good options to give a try, which I didn't notice mentioned above.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Mkay, give me a lil time to try it all, will get back to you :D
And thanks all, you're sweethearts.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Didn't see this one commented as not working. When you load ETPro mod, type in console /cl_allowdownload and check it's 1 not 0. Could be set to 0 only on certain mod.

It's not a problem connecting to the server, it's a crash for access violation (exception code C0000005). Probably it happens when the game is about to start after the connection screen, so I don't think it's about the download thing.

 

Here I don't have ET, so I can't check the md5sum of etpro dll, maybe that file could be corrupted, but that would be solved by re-downloading etpro, and it wasn't the case. et md5 was correct 2.60b.

 

imho it could be some interaction with something else (gfx card drivers?) and if other mods work, the config, especially the renderer settings, could be the cause. Because I don't see the game crashing if I change stuff like mouse sensitivity or player name... if it's a setting it's most likely something related to hardware

 

---

 

Loading an etpro demo or doing /devmap mapname (e.g. /devmap goldrush) while on etpro will load the client dll as well, so it can be used as test without connecting to any server.

 

I would try this:

- delete etpro folder (maybe move elsewhere or rename to something like etpro2, otherwise you have to re-download if this doesn't work)

- create a folder named etpro

- download etpro pk3 from etpro website

- open ET in the main screen (mod would be etmain)

- select mod, then etpro (now the mod is etpro)

- type /devmap goldrush

 

and see if it crashes.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×