Jump to content
  • 0
IsickChow

Mac OS X, can't connect to F|A Servers!?

Question

Hi, I'm a Mac user

 

(Version: 10.5.8

Processor: Dual 1.25 GHz PowerPC G4 1 MB L3 cache per processor

Memory: 2 GB DDR SDRAM)

 

I just started playing ET and I don't know much. I've been able to play on vanilla servers, but servers with mods are too confusing for me. I found out I was playing with no one except bots (which freaked me out) so I looked for a still active group of players and found the Fearless Assassins.

 

Now I downloaded Jaymod and SilEnT mod but I don't really know what to do with them, I just saw that they popped up in my Wolfenstein ET folder so I left it there and didn't touch it. Then, I attempted to join a F|A server, and the loading was fine until it said "Awaiting Gamstate..."  Then, after about 5 seconds, it crashed saying "Wolfenstein cannot continue: VM_create on UI failed."

 

Can someone help please! I'm really new to this whole mod thing and I'm not much of a computer gamer. Please be specific because I take things very literally in something as confusing as this to me. If there is anymore info I need to provide, I will try to provide it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It's been a few years since I've actually used my Mac OS for ET, so forgive me if I ask you to do a few pointless tasks. Would you mind posting a screenshot of the contents of your Jaymod or Silent folder? 

 

Regards,

xenozbad

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

try /set com_hunkmegs 256 and restart your game

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@xenosbad

 

Sorry, I was gone for a bit. I got the screenshots you requested:

Picture%201.png

^That is my Jaymod folder

 

Picture%202.png

^That is my SilEnT folder

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@xenosbad

 

Sorry, I was gone for a bit. I got the screenshots you requested:

 

^That is my Jaymod folder

 

^That is my SilEnT folder

I believe you tried to link us to your computer... 

You will need to upload those photos some where for us to see them :D

 

Click "More Reply Options" here: edc812d558cb11f11a04438075311196.png

 

And then to "Choose Files": 4db7b22902dc16c038d1f1c2a754b415.png

 

And then "Add to post"

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You probably don't have an "etkey" file, which PunkBuster used to give to us.  You need it for the servers to save your XP for your next session on each server.

 

Here is a tutorial that includes instructions for Macs, which has a link to our ETkey Generator. You run the Generator, which downloads the file, and follow the instructions on where to place the file.

 

 

How to get a new ETKey / GUID since PB dropped ET Support. (credit @ Chuckun :) )

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I believe you tried to link us to your computer... 

You will need to upload those photos some where for us to see them :D

 

Click "More Reply Options" here: edc812d558cb11f11a04438075311196.png

 

And then to "Choose Files": 4db7b22902dc16c038d1f1c2a754b415.png

 

And then "Add to post"

 

He used a screen capture application called Gyazo but seems to have linked it improperly or something simply went wrong. ^_^

 

Regards,

xenozbad

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Lol no that is me using gyazo :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Weird my browsers keep only showing the gyazo URL when I hover over the OP's links. Naturally when you inspect the source code you were right. <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.