Jump to content

Question

Hey guys I got a problem do u know what this means vm-create on v game failed means it kicks me after a few maps a game do any of u know why

Share this post


Link to post
Share on other sites

16 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Are you using ET Legacy or the regular ET client? Try the following settings after opening the client then again after connecting to the server to help remove conflicts.

/cvar_restart
/exec config.cfg
/vid_restart

Regards,

xenozbad

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I think I am using the regular et client

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I did that all ready so I don't know what else to do

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I did that all ready so I don't know what else to do

 

When attempting the re-install did you completely remove the support files that are left by the uninstaller? (C:\Program Files (x86)\Wolfenstein - Enemy Territory) Please remember to back up your config/s and etkey.

 

Regards,

xenozbad

Edited by xenozbad

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Do any of u use team viewer

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Might be linked at the Virtual Memory allocated to system unsufficient to run properly your game.

 

Do this:

1. Open the Windows control panel

2. Select System and Security
3. Select System
4. Select Advanced system settings from the options on the left-hand side
5. Select the Advanced tab. Under Performance choose Settings.
6. Under Virtual Memory, select Change.
7. Tick the box Custom Size
8. Enter the Recommended value below to both Initial and Maximum sizes
9. Click Set
10. Apply, ok, ok
11. And restart your computer
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Since when did it start to happen? Did you change anything related to your computer or ET config?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Well I had a new hard drive fitted that's all that's when it started happening

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

This issue is now fixed

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

This issue is now fixed

Might be good to mention what caused this issue and how you fixed this latter, in case someone else would have the same problem and would have to dig for some solutions into this support section.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ok well I have a amd graphics card and it doesn't support enemy territory so there is a file to download I will put a link on later oh and jaie helped me to fix main problem

Edited by bigbro

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Now another problem has popped up et freezing after a few games lol i am not having much luck

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Now another problem has popped up et freezing after a few games lol i am not having much luck

try this:

-in game.. Open your console and then write this \r_pimitives 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×