Jump to content
  • 0
AcidParadox

I can't play on F|A stop watch servers

Question

When i enter SW 1 , the game keeps loading the map forever. I can cancel loading but it won't help anyways.

When i enter SW 2, the game just crashes with no crash report window.


I really don't know what other info i can give, I can enter silent and HC with no problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

18 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

When i enter SW 1 , the game keeps loading the map forever. I can cancel loading but it won't help anyways.

 

When i enter SW 2, the game just crashes with no crash report window.

 

 

I really don't know what other info i can give, I can enter silent and HC with no problem.

 

I had the exact problem sometime ago. I believe a error messages displays itself, post here the message and I think I might be able to help you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It doesn't show any error :(

For some reason i can open console while the map is stuck at loading and this is what is showing up:

624e976e9388c9ad367e444b42b468c7.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Oh right, when I had the problem I had an error message. But I haven't seen that problem before :/ Unless someone posts here an solution, mine would be to save your etkey, and reinstal Enemy Territory.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It has been reported on Tracker:  http://fearless-assassins.com/tracker/issue-2232-sw1-stuck-on-loading/ , in Silent mod section.
 
Acid, when I tried to join, TBS showed me as ping 999 there. :)

 

It looks like it has been loading PureFrag map since my yesterday, about 24 hours.
 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

sw2 is etpro, which version of ET are you using?

You probably know already that etpro requires ET 2.60b and no other version (no 2.55 no et legacy, etc. it must be stock ET 2.60b, i.e. the latest official one)

 

when does the game crash? after map load? before?

 

sw1 and sw2 have different mods so the problems connecting can't be related

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

sw2 is etpro, which version of ET are you using?

You probably know already that etpro requires ET 2.60b and no other version (no 2.55 no et legacy, etc. it must be stock ET 2.60b, i.e. the latest official one)

 

when does the game crash? after map load? before?

 

sw1 and sw2 have different mods so the problems connecting can't be related

 

I have 2.60b.

 

Sw 1 freezes when the loading bar is full.

 

Sw 2 freezes as soon when the map starts loading and it crashes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have 2.60b.

 

Sw 1 freezes when the loading bar is full.

 

Sw 2 freezes as soon when the map starts loading and it crashes.

 

Start with deleting your etpro folder and te_valhalla.pk3 then connect to SW2. As RedBaird said SW1 is currently not working. 

 

Regards,

xenozbad

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Sw1 is euro etpro now with pub obj cycle

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Start with deleting your etpro folder and te_valhalla.pk3 then connect to SW2. As RedBaird said SW1 is currently not working. 

 

Regards,

xenozbad

 

This is what I did when I had the exact same problem. It worked for me

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have 2.60b.

ok. I forgot to ask your OS... you use Windows?

 

Did you check etconsole.log? To enable logging make sure to have logfile "1" in your config.

Can you connect to other etpro servers?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Start with deleting your etpro folder and te_valhalla.pk3 then connect to SW2. As RedBaird said SW1 is currently not working. 

 

Regards,

xenozbad

I tried this and it didn't work either, but for some reason I am now getting the crash window after doing this:

 

ca41dd908b2f9553cec5516642213d43.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

ok. I forgot to ask your OS... you use Windows?

 

Did you check etconsole.log? To enable logging make sure to have logfile "1" in your config.

Can you connect to other etpro servers?

I am gonna try connecting to another etpro server right now.

 

Here's my log:

 

----- finished R_Init -----
LOADING... collision map
LOADING... sounds
^3WARNING: Couldn't find image for shader etpro/te_valhalla/gfx/loading/camp_map
^3WARNING: Couldn't find image for shader etpro/te_valhalla/gfx/loading/pin_axis
^3WARNING: Couldn't find image for shader etpro/te_valhalla/gfx/loading/pin_allied
voice chat memory size = 0
 
.........................
Initializing Sound Scripts
...loading 'sound/scripts/vo_allies.sounds'
...loading 'sound/scripts/vo_axis.sounds'
...loading 'sound/scripts/te_valhalla.sounds'
done.
LOADING... graphics
LOADING... maps/te_valhalla.bsp
stitched 0 LoD cracks
...loaded 1102 faces, 52 meshes, 23 trisurfs, 0 flares 0 foliage
LOADING... entities
LOADING... game media
LOADING...  - textures
LOADING...  - models
LOADING...  - weapons
LOADING...  - items
LOADING...  - inline models
LOADING...  - server models
LOADING...  - particles
LOADING...  - classes
LOADING...  - game media done
LOADING... flamechunk

 

=========

 

After this , it crashes

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

so it crashes even when you connect elsewhere? is it real 2.60b install or some multipatch selector?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

so it crashes even when you connect elsewhere? is it real 2.60b install or some multipatch selector?

I can connect to other etpro servers, i don't have any multipatch. Maybe i need to just do some clean install again.

 

00eae1db5338405277605b8fcbade4cd.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I can connect to other etpro servers, i don't have any multipatch. Maybe i need to just do some clean install again.

hmm... I don't think reinstalling could help in this case, but you can still try

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×