Jump to content
  • 0
Papito

Jay1 hates me

Question

Since few days back I'm having connection issues in Jaymod1, yellow and red spikes in Lag-o-meter and even server kicks me out, also my ping is better than before (90-120 in HC and 160-195 Jaymod1) but I dont know why if my ping is better why Jay1 show me the Connection Interrupted text, Im adding stuff and you can help me out to find the issue behind this, there are 2 short demos and how I lag in Jay1, I expect you can seen my problem, thank you in advance.

 

100 packages

|------------------------------------------------------------------------------------------|
|                                      WinMTR statistics                                   |
|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|                   No response from host -    1 |  100 |   99 |    6 |   13 |  160 |   11 |
|                              10.0.56.58 -    0 |  104 |  104 |    7 |   17 |  437 |   13 |
|                              10.0.56.58 -    0 |  104 |  104 |   10 |  114 |  487 |  116 |
|                   pe-gdl.megared.net.mx -    3 |   96 |   94 |    0 |  181 |  312 |  181 |
|                                10.3.0.1 -    1 |  100 |   99 |   81 |  114 |  500 |  111 |
|           201-174-24-209.transtelco.net -    0 |  104 |  104 |   83 |  116 |  473 |  121 |
|             201-174-0-94.transtelco.net -    3 |   96 |   94 |  197 |  231 |  500 |  240 |
|               ae2-117.dal33.ip4.gtt.net -    1 |  100 |   99 |  157 |  198 |  508 |  199 |
|              xe-5-0-0.chi12.ip4.gtt.net -    1 |  100 |   99 |  162 |  190 |  500 |  205 |
|                      gtt-gw.ip4.gtt.net -    1 |  100 |   99 |  180 |  224 |  548 |  226 |
|       ae4-52.cr1.ord1.us.as4436.gtt.net -    3 |   96 |   94 |  185 |  210 |  401 |  211 |
|            tge8-1.ar2.ord1.us.scnet.net -    0 |  104 |  104 |  145 |  179 |  505 |  180 |
|                               8.9.4.227 -    3 |   96 |   94 |  179 |  219 |  266 |  224 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|

200 packages

|------------------------------------------------------------------------------------------|
|                                      WinMTR statistics                                   |
|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|                   No response from host -    4 |  201 |  193 |    5 |   14 |  128 |   14 |
|                              10.0.56.58 -    4 |  201 |  193 |    6 |   15 |  126 |   13 |
|                             10.2.56.196 -    4 |  205 |  198 |   95 |  114 |  185 |  120 |
|                             10.2.56.196 -    8 |  181 |  168 |  118 |  178 |  239 |  181 |
|                                10.3.0.1 -    5 |  197 |  188 |   93 |  112 |  199 |  120 |
|                                10.3.0.1 -    5 |  197 |  188 |   91 |  113 |  189 |  128 |
|             201-174-0-94.transtelco.net -    5 |  197 |  188 |  186 |  230 |  308 |  233 |
|             201-174-0-94.transtelco.net -    4 |  201 |  193 |  161 |  195 |  333 |  205 |
|              xe-8-3-0.chi12.ip4.gtt.net -    5 |  197 |  188 |  165 |  201 |  310 |  200 |
|              xe-8-3-0.chi12.ip4.gtt.net -    5 |  197 |  188 |  191 |  221 |  301 |  228 |
|       ae4-52.cr1.ord1.us.as4436.gtt.net -    4 |  201 |  193 |  182 |  206 |  258 |  217 |
|       ae4-52.cr1.ord1.us.as4436.gtt.net -    4 |  201 |  193 |  148 |  176 |  493 |  182 |
|                               8.9.4.227 -    6 |  193 |  183 |  184 |  219 |  321 |  221 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|

post-460-0-59998400-1411958691_thumb.jpg

post-460-0-17755400-1411958698_thumb.jpg

demos.rar

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

20 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
I can get 107 FPS, ping 100 and now my lagometer is calm.

 

post-460-0-65572700-1412007923_thumb.jpg

post-460-0-56892300-1412007925_thumb.jpg

post-460-0-73798700-1412007928_thumb.jpg

post-460-0-19708500-1412007931_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Green = Client connection. There is nothing server can do to fix your green line.

 

FPS = Client based. If you get 40 FPS = Something wrong at your PC.

 

Thumb rule: If you get 100 FPS while reviewing demo then you shouldn't expect more then 70 FPS on server on an average.

 

From your lagometer all I can say is your internet connection is f***ed .. and your ping is going high at random intervals. But since you don't have packet loss so issue is with your wifi or router or modem or wifi card. 

 

No torrents while playing. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

That's what I thought but when I lag so hard in Jay1 and I moved back to HC I dont lag there, but well what can I do, I'll ask to my ISP for some responses, thank you DD and others who help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Problem is not your ISP. Problem is your Wifi or Router or Modem or Wifi Card. 

 

Oh!!, now we are in the same channel, I will check my router and my wifi card, maybe I will change it for a wire.

 

Thank you compadre!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×