Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Papito

Bad Ping Silent1

Question

I dont know why, but lately in every server im getting a 250-300 ping when my ping was 130-150, I checked my firewall, my antivirus another process that consume bandwidht and there is nothing wrong with it, my download speed is 5Mbps and this is my winMtr for Silent1

|------------------------------------------------------------------------------------------|
|                                      WinMTR statistics                                   |
|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|                             192.168.0.1 -    0 |  100 |  100 |    1 |   10 |   32 |   19 |
|                               10.79.0.1 -    0 |  100 |  100 |    6 |   10 |   23 |    9 |
|                             10.2.56.196 -    0 |  100 |  100 |    6 |   10 |   26 |   18 |
|                   pe-gdl.megared.net.mx -    0 |  100 |  100 |  111 |  138 |  158 |  123 |
|                                10.3.0.1 -    0 |   98 |   98 |  154 |  185 |  232 |  183 |
|           201-174-24-209.transtelco.net -    0 |  100 |  100 |  156 |  186 |  226 |  178 |
|            201-174-0-210.transtelco.net -    0 |  100 |  100 |  169 |  191 |  219 |  174 |
|               ae3-160.lax20.ip4.gtt.net -    0 |  100 |  100 |   56 |   65 |  137 |   59 |
|              xe-1-3-1.nyc41.ip4.gtt.net -    0 |  100 |  100 |  242 |  263 |  292 |  242 |
|                      gtt-gw.ip4.gtt.net -    2 |   96 |   95 |  251 |  277 |  298 |  264 |
|      as20473.ae2.ar2.ewr1.us.nlayer.net -    0 |  100 |  100 |  137 |  144 |  162 |  140 |
|ethernet1-2-1-c1-16-b2-1.pnj1.choopa.net -    0 |  100 |  100 |  131 |  135 |  164 |  134 |
|               108-61-21-93.constant.com -    0 |  100 |  100 |  132 |  138 |  162 |  135 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
   WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

I begin to us TCPoptimizer, no helps and a lot of stuff from web, any idea, please Im tired of my ping 

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Call your ISP.

 

pe-gdl.megared.net.mx - 0 | 100 | 100 | 111 | 138 | 158 | 123 |

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

lol, ok, thank you very much DD.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×