Jump to content
  • 0

Question

Jay2 just crashed and is down. Could someone fix this and have look whats at the cause?

 

Here is my winMTR, started it directly after the crash.

|------------------------------------------------------------------------------------------|
|                                      WinMTR statistics                                   |
|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|                               fritz.box -    0 |  622 |  622 |    0 |    0 |    1 |    0 |
|                 lo0.dr11.d12.xs4all.net -    0 |  623 |  623 |    1 |    6 |  119 |    4 |
|            1321.ae3.xr3.3d12.xs4all.net -    0 |  622 |  622 |    1 |    2 |   29 |    1 |
|          asd2-rou-1044.NL.eurorings.net -    0 |  623 |  623 |    1 |    2 |   47 |    1 |
|          asd2-rou-1043.NL.eurorings.net -    0 |  622 |  622 |    1 |    2 |   32 |    2 |
|       asd-s17-rou-1041.NL.eurorings.net -    0 |  623 |  623 |    2 |    2 |   36 |    2 |
|       ams-ix.ae1.cr1.ams2.nl.nlayer.net -    5 |  532 |  509 |    3 |    5 |   10 |    5 |
|          ae3-50g.cr1.ams2.nl.nlayer.net -    0 |  623 |  623 |    2 |    4 |   59 |    2 |
|             ae12-69.ams12.ip4.tinet.net -    0 |  623 |  623 |    2 |    3 |   20 |    4 |
|            xe-1-0-0.nyc41.ip4.tinet.net -    0 |  623 |  623 |   76 |   79 |  113 |   78 |
|           ae5-69.cr1.ewr1.ip4.tinet.net -    1 |  619 |  618 |   77 |   80 |  371 |   78 |
|          ae1-70g.ar2.ewr1.us.nlayer.net -    1 |  612 |  609 |   78 |   81 |   93 |   79 |
|      as20473.ae3.ar2.ewr1.us.nlayer.net -    1 |  616 |  614 |   83 |   87 |   99 |   93 |
|ethernet1-2-2-c1-16-b2-1.pnj1.choopa.net -    1 |  615 |  613 |   76 |   78 |   94 |   78 |
|               108-61-21-94.constant.com -    1 |  619 |  618 |   76 |   81 |   91 |   79 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
   WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

Edited by Terrorbot
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

It is up at this time. Fix confirmed on Tracker..

 

Uptime 59 minutes.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×